Lyndan uskomattoman timmi vartalo kääntää katseet – arvaisitko naisen iän?

Lynda Jager ei ole aivan tavallinen isoäiti. 61-vuotias supernainen työskentelee muun muassa personal trainerina ja harrastaa kehonrakennusta.

Kanadassa asuva 61-vuotias Lynda Jager kiinnostui kuntoilusta jo parikymppisenä, mutta uskaltautui salille vasta 30-vuotiaana. Liikunta oli pitkään osittain salainen harrastus: lihaksia ei pidetty naisellisina. 

– Piilottelin lihaksiani välttääkseni kommentteja. Niistä ajoista on tultu pitkä matka ja nykyään on tajuttu, että lihakset naisella ovat terve asia, Jager kiittelee.

Ensimmäisiin kehonrakennuskisoihinsa hän uskaltautui 50-vuotiaana. 

– Kun ensimmäisen kerran astuin lavalle, luulin pyörtyväni ja melkein jänistin. Takanani tullut nainen joutui kirjaimellisesti tuuppaamaan minua hiukan, Jager sanoo. 

– Kun ensimmäinen kilpailuni oli ohi, en olisi malttanut odottaa, että pääsen tekemään sen uudelleen, sillä itsetuntoni vahvistui siinä valtavasti. Vuosien kuluessa itsetuntoni nousi ja ujouteni ja ahdistuneisuuteni vähenivät merkittävästi. 

Jos julkaisu ei näy, katso se tästä

Nykyään kuuden lapsenlapsen mummo nauttii siitä, kuinka paljon itseluottamusta kuntoilu on hänelle antanut ja toivoo voivansa inspiroida myös muita naisia.

– Uskon, että kaikki alkaa asenteesta, mutta jatkuu sydämessä. Pitää uskoa itseensä. 

Jos julkaisu ei näy, katso se tästä

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat