Mainos

Nordic Business Forum aikoo kasvaa netin avulla

Huomenna Helsingissä käynnistyvä yritysseminaari Nordic Business Forum tulee olemaan kooltaan aikaisempia vuosia suurempi. Yli 5000 messuvieraan lisäksi tapahtuma kasvaa nyt netin välityksellä. 

– Meillä on paikanpäällä enemmän ihmisiä kuin koskaan aikaisemmin ja livestriimien kautta tapahtumaa tulee seurammaan toiset noin 5500 ihmistä. Kaiken kaikkiaan voisi sanoa että luvassa on kaikkian aikojen Nordic Business Forum, tapahtuman toinen perustajista Jyri Lindén lupaa. 

Lindenin mukaan nyt toista kertaa Helsingin messukeskuksessa järjestettävän tapahtuman joka osa-aluetta on pyritty suunnitelmallisesti parantamaan.

– Uskon, että se luo sen kokonaisuuden, mistä tullaan puhumaan vielä pitkään tämän jälkeen. 

Seminaariin myös teatterin penkiltä

Nordic Business Forumin paikat on myyty viime vuosina loppuun heti lippujen tultua myyntiin. Isommalle areenalle tapahtuma ei ole kuitenkaan ainakaan toistaiseksi pyrkimässä.

– Messukeskus soveltuu tähän meidän tapahtumaan puitteiltaan paljon paremmin kuin esimerkiksi tällaiset isot jäähallit, Linden sanoo.

NBF pyrkii kuitenkin kasvamaan vuosi vuodelta. Netin välityksellä välitettävät striimaukset ovat tässä keskiössä.   

Tapahtuman videolähetystä myydään sekä yksilöille että yrityksille. Erityisesti yristysten järjestämissä omissa oheistapahtumissa nähdään kasvumahdollisuuksia. 

– Tiedän, että eräskin yritys on vuokrannut elokuvateatterin ja järjestää työntekijöilleen siellä tapahtuman ja mahdollisuuden katsoa seminaaria. 

Nettistriimauksilla pystytään kasvattamaan myös kansainvälisten osallistujien määrää. 

– Näitä on mennyt ihan ympäri maailmaa kaupauksi. Saadaan tosi paljon jengiä ihan kansainvälisesti ympäri maailmaa katsomaan meidän tapahtumaa, Lindén kertoo.

Parhaita paloja voi seurata myös suorana MTV Uutisten nettisivuilla suorana ja tallenteina.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

MTV Uutiset seuraa Nordic Business Forumia tiiviisti myös Twitterissä. Toimittajat Antti Mälkönen ja Salla Vuorikoski raportoivat koko päivän omilla tileillään - lisäksi voit seurata kaikkia #nbforum2015-twiittejä.

Katso myös, miten Kauppalehdessä nähdään tapahtuma: 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.