Mainos

Live: Suurtapahtuma Nordic Business Forumin parhaat palat suorana MTV.fissä

Yritysseminaari Nordic Business Forumiin odotetaan yli 5000 messuvierasta. Parhaita paloja voi seurata myös suorana MTV Uutisten nettisivuilta kello 15.10 alkaen.

Suoria lähetyksiä on päivässä useampi, ja niissä kaikissa on aiheena ajankohtainen iso ilmiö mielenkiintoisten vieraiden kanssa.

– Kaiken kaikkiaan voisi sanoa, että luvassa on kaikkien aikojen Nordic Business Forum, tapahtuman toinen perustajista Jyri Lindén lupaa.

MTV Uutisilla on Helsingin Messukeskuksessa oma MTV Live Stage, josta lähetetään kuusi suoraa keskusteluohjelmaa. MTV:n toimittaja ja uutisankkuri Peter Nyman keskustelee seminaaripuhujien ja -vieraiden kanssa talouden, johtamisen ja työelämän ajankohtaista teemoista.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

– Erityistä ovat mm. Arianna Huffingtonin ja Garry Kasparovin erikoishaastattelut – eikä Björn Wahlrooskaan anna omia pitkiä haastatteluja joka päivä, kertoo MTV Live Stagen tuottaja Tomi Einonen.

MTV Uutiset seuraa Nordic Business Forumia tiiviisti myös Twitterissä. Toimittajat Antti Mälkönen ja Salla Vuorikoski raportoivat koko päivän omilla tileillään - lisäksi voit seurata kaikkia #nbforum2015-twiittejä.

Katso myös, miten Kauppalehdessä nähdään tapahtuma: 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.