Noora Karma tuli kasvattamaan lapsensa Suomeen – aikoo nyt vaihtaa maisemaa: "Nähtäväksi jää, mihin asetumme"

6:32
Noora Karma herättää henget eloon!

Noora Karma ei tunne Suomea henkiseksi kodikseen. Mentalisti kokee, että kotimaassa on hirveä suorittamisen tarve. Perhe pakkaa kimpsut ja kampsut ja aikoo vaihtaa vuoden vaihteessa maisemaa. 

Koronavuosi tyhjensi mentalisti Noora Karman keikkakalenterin, mutta se antoi myös tilaa uuden syntymiselle.

Karma haluaa päästää irti vanhasta ja aloittaa puhtaalta pöydältä. 

– Korona-aika on vahvistanut sitä fiilistä, että Suomi  ei ole se paikka missä haluan asua, ei se lopun elämän paikka, Karma toteaa MTV Uutisille.

Karma perusti vuosi sitten Sipooseen esittävien taiteiden koulun, jonka hän aikoo viedä nyt myös Espanjan aurinkorannalle Fuengirolaan.

– Koronan vuoksi suunnitelma on ollut jäissä, mutta tarkoituksena olisi lähteä sinne vuoden vaihteessa ja olla siellä kevät. Sen jälkeen jää nähtäväksi, mihin oikein asetumme.

Karma kertoo käyvänsä Suomessa keikoilla ja Talent School jatkaa normaalisti toimintaa täällä, vaikka hän itse puuhankin Espanjan päässä.

Tuttu kulttuuri

Karma aikoo lähteä aurinkorannalle kahden lapsensa kanssa. Lasten isä on espanjalainen taikuri Alfonso Rios, josta Karma erosi vuonna 2013.

Maan kulttuuri on lapsille siis hyvinkin tuttua.

– Siellä on paljon espanjan sukulaisia ja isoäiti. Myös omat vanhempani asuvat siellä puolet vuodesta.

Karma on ilmoittanut lapsensa jo kouluun.

– On hienoa, että he pääsevät oppimaan paremmin kieltä ja sitä kulttuuria. Se oli myös osasyy lähtöön.

Henkinen koti

Karma asui ennen lastensa syntymää 11 vuotta Englannissa, sekä muutaman vuoden Kanarialla ja Dubaissa. Suomea hän ei tunne henkiseksi kodikseen.

– Suomessa ilmasto ei ole mieleinen. Hetkellisesti on ihania kesä ja talvipäivä, mutta täällä odotetaan aina niitä hyviä säitä. Suomessa on myös hirveä suorittamisen tarve. Täällä on kaikki niin järjestelmällistä ja kliinistä.

– Nämä on toki myös hienoja asioita ja täällä on lapsen hyvä kasvaa. Siksi tulinkin 10 vuotta sitten Suomeen. Nyt lapset ovat sen verran isoja, että on aika katsoa seuraava steppi. 

Erakkoluonne

Karma erosi aviomiehestään Jani Strömsholmistä vuonna 2018. Kysyttäessä rakkauselämästä mentalisti vastaa tyhjentävästi. 

– Ei siitä ole mitään uutisoitavaa, Karma naurahtaa lempeästi. 

– Olen luonteeltani aika erakko ja olen aina tehnyt päätökset itse ja muuttanut maasta toiseen itsenäisesti. En ole siihen ikinä miestä tarvinnut, olen oman tieni kulkija, hän jatkaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja