Noora Hautakankaan epäonnen viikko: Varkaus ja kahdet sakot

Radiojuontajalta on varastettu jo kaksi puhelinta vuoden sisään.

Entinen Miss Suomi, juontaja Noora Hautakangas joutui varkauden kohteeksi viikonloppuna. Hänen älypuhelimensa varastettiin täydessä raitiovaunussa Helsingissä.

– En voi uskoa, miten huono tuuri voi olla. En ole puoleen vuoteen käyttänyt ratikkaa, koska asumme Vantaalla. Nyt sitten, kun menin kaksi pysäkinväliä, heti varastettiin puhelin. Tosi ärsyttävä juttu, Hautakangas päivittelee.

Hän kertoo huomanneensa puhelimen katoamisen heti jäätyään pois ratikasta.

– Olin tilannut kännykkälipun ja sujauttanut sitten puhelimen laukun sijasta taskuun. Varmasti joku oli jo siinä vaiheessa kiinnittänyt huomion siihen, Hautakangas miettii.

Entistä ärsyttävämmä tilanteesta tekee hänen mukaansa se, että kyseessä on jo toinen vuoden sisään varastettu puhelin.

– Se toinen oli kyllä omaa huolimattomuuttani, olin baarissa ja puhelin vietiin pöydältä. Tällä kertaa olin onneksi ottanut varmuuskopion, eli ihan kaikkea en sentään menettänyt, Hautakangas kertoo.

Hän myös paljastaa saaneensa kaiken lisäksi viime viikolla kahdet parkkisakot.

– Voisin sanoa, että kallis viikko on ollut. Täytyy yrittää elää vähän halvemmin tästä eteenpäin.

Hautakangas on tällä hetkellä innoissaan uudesta työstään The Voicen iltapäiväohjelman radiojuontajana.

– On ollut ihan superhauskaa, vaikka opeteltavaa toki riittää. Juontoparini Lauri Kottonen on mahtava ja päivät kuluvat älyttömän nopeasti. Olen saanut ystäviltäni tärkeää palautetta, sillä he uskaltavat kehumisen lisäksi antaa myös kritiikkiä. Itse ei helposti huomaa omia maneereja, hän selittää.

Radiossa Hautakangas jakaa mielellään myös oman elämänsä tapahtumia kuulijoiden kanssa.

– Poikaystävä sanoi, että älä nyt ihan kaikkea kerro. Mutta on hän ainakin vielä ihan luottavainen ja kuuntelee lähetykset tarkkaan aina kun vain ehtii, hän nauraa.

(MTV3–KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat