Mainos

Nokian E7:n myöhästyminen sataa kilpailijoiden laariin

Telekommunikaatioalan yritys Elisa kertoo muiden kuin Nokian puhelimien myynnin kasvaneen viime kuukausina. Nokian odotettu E7-malli myöhästyy alkuperäisestä aikataulusta, ja näillä näkymin puhelinta saa kaupoista maaliskuun lopulla.

- Osa asiakkaista ei jaksa odottaa ja he ovatkin ostaneet toisen merkin puhelimen, sanoo Elisan liittymäliiketoimintajohtaja Henri Korpi.

- Joka päivä Nokian E7:ä kysellään myymälöissämme. Vastaus tällä hetkellä on, että Nokian antamien tietojen mukaan puhelin tulee kauppoihin viimeistään maaliskuun lopussa.

Alun perin Nokian oli tarkoitus saada uusi älypuhelimensa jo joulumarkkinoille, mutta joulukuussa yhtiö kertoi E7:n tulevan markkinoille vasta tämän vuoden alkupuoliskolla.

- Jos yksi valmistaja tuo mallinsa muita hitaammin markkinoille, niin onhan se meille ikävä asia, ettemme pysty vastaamaan kuluttajien toiveeseen. Asiakkaamme ovat kuitenkin ymmärtäneet, että me emme pysty aikatauluihin vaikuttamaan, muotoilee Korpi laitteita myyvän osapuolen turhautumisen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.