Mainos

Nokia toimittaa Wireless LAN -ratkaisun NanJing TeleComille Kiinaan

Nokia ja China TeleComin tytäryhtiö NanJing Telecom ovat sopineet langattoman lähiverkon (Wireless LAN) ensivaiheen toimituksista NanJing International Exhibition Centeriin. Kyseessä on messukeskus, jossa on vilkas Internet-liikenne.

Nokia toimittaa langattoman lähiverkon tukiasemat sekä Wireless LAN -kortit, joiden avulla NanJing TeleCom pystyy tarjoamaan yhteyden langattomiin Internet-palveluihin jopa 11 megabitin sekuntinopeudella. Tavallisesti tämäntapaista palvelua tarjotaan yrityksissä, hotelleissa, liikennekeskuksissa, lentokentillä ja vastaavissa paikoissa, joissa asiakkaat tarvitsevat langattomia laajakaistaisia palveluita.

Wireless LAN -ratkaisun avulla NanJing TeleCom pystyy keräämään tarkempia tietoja asiakkaidensa toiveista sekä kehittelemään uusia liiketoimintamalleja. Perusmuodossaan ratkaisu mahdollistaa mm. laskutuksen ja SIM-pohjaisen tunnistuksen.

NanJing on JiangSun maakunnan pääkaupunki ja yksi Kiinan tärkeimmistä kaupungeista. Siellä on noin 5,4 miljoonaa asukasta ja se on merkittävä liikenteen ja televiestinnän keskus itäisessä Kiinassa.

Nokia on Kiinan johtavia tietoliikennetoimittajia. Nokialla on Kiinassa yli 20 myyntitoimistoa, kahdeksan yhteisyritystä ja tuotekehitysyksikkö. Henkilöstömäärä on yli 5 500.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.