Mainos

Nokia ostaa Network Alchemyn

Nokia ostaa johtavan IP-klusterointiteknologian ratkaisujen toimittajan Network Alchemyn, jonka pääkonttori sijaitsee Kalifornian Santa Cruzissa. Kaupassa Nokia saa haltuunsa teknologiaperustan, jolle se voi rakentaa saatavuutta, skaalautuvuutta ja turvallisuutta tarjoavia verkkoratkaisuja. Näitä tarvitaan tukemaan verkkojen suuria liiketapahtumien määriä langattomassa tietoyhteiskunnassa, Nokia kertoo tiedotteessaan.

Sopimuksen mukaan Nokia vaihtaa osakkeitaan ja optioitaan yhteensä noin 340 miljoonan euron arvosta kaikkiin Network Alchemyn osakkeisiin. Kauppa on tarkoitus vahvistaa vuoden 2000 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana tavanomaisten ehtojen tultua täytetyksi.

-Network Alchemyn osto tuo Nokialle maailmanluokan osaamista ja patentoidun IP-klusterointiteknologian, sanoo Nokia Internet Communicatiosin johtaja T. Kent Elliott. -Nokia voi nyt paremmin tarjota käyttäjille mahdollisuuden hyötyä reaaliaikaisista verkkopalveluista. Yritysten tukeutuessa yhä enemmän Internettiin markkinoidensa laajentamisessa saatavuus, skaalautuvuus ja turvallisuus muodostuvat ratkaiseviksi tekijöiksi.

Network Alchemy Network Alchemy on perustettu syyskuussa 1997 kehittämään ja markkinoimaan verkkoratkaisuja, jotka edistävät Internetin käyttöä turvalliseen yksityiseen viestintään, kaupankäyntiin ja yhteistyöhön. Yrityksen perustajat ovat tunnettuja TCP/IP-verkkoihin, turvallisuuteen ja käyttöjärjestelmiiin liittyvistä keksinnöistään. Network Alchemy on kehittänyt alan ensimmäisen turvallisen IP-klusteroidun verkkoratkaisun, joka tarjoaa todellista skaalautuvuutta, järjestelmän katkeamatonta toimintaa ja erinomaisen hinta-laatusuhteen ilman ainuttakaan toimintahäiriöitä. (MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.