Mainos

Nokia kiusoittelee - Esitelläänkö uusia PureView-hittipuhelimia lähiviikkoina?

Nokian odotetaan julkistavan New Yorkissa ensi kuussa uusia puhelinmalleja, joissa on käytössä Microsoftin uusi Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmä.

Nokian julkistukseen kohdistuu kovat paineet: Applen ja Android-laitteiden etumatka on tällä hetkellä huomattava.

Nokian yhtenä valttikorttina kännykkämarkkinoilla pidetään Barcelonan MWC-tapahtumassa esiteltyä PureView-kamerateknologiaa. Toistaiseksi ainoa PureView-puhelin on ollut Symbian-järjestelmällä toimiva Nokia 808 PureView-puhelin.

PureView-teknologian on kerrottu olevan kuitenkin tulossa myös Nokian Windowspuhelimiin. Nokia on nyt vihjaillut Twitterissä, että lähiviikkoina olisi tulossa asian tiimoilta jotakin mielenkiintoista.

Philip G -niminen käyttäjä toivoi Twitter-viestissään PureView teknologiaa seuraavaan Lumia-puhelimeen. Nokia vastasi viestiin kiusoittelevasti, että kannattaa pitää silmät ja korvat auki seuraavien viikkojen aikana.

Tämä puolestaan on herättänyt verkossa arveluita siitä, että PureView-teknologiaa käyttävä Nokian Windows Phone 8 -puhelin julkistettaisiin juuri New Yorkin tilaisuudessa.

WPCentral-sivustolla pohditaan, että kyseessä ei ole kuitenkaan välttämättä samanlainen 41 megapikselin sensorilla varustettu kamera, kuin kohutussa 808-mallissa. Kyse saattaakin olla lähinnä PureView-kuvanparannusteknologian käyttämisestä, mutta pienemmällä kamerasensorilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.