Mainos

Nintendo jatkaa retro-pelien uudelleenpaketoimista – mini-SNES tulossa syksyllä

Nintendo jatkaa vanhojen pelikoneidensa uudelleenjulkaisemista pienoiskoossa. Syksyllä ilmestyvän mini-SNESin mukana tulee 20 klassikkopeliä sekä yksi ennen julkaisematon jatko-osa.

Nintendo on julkaisemassa klassisesta 16-bittisestä SNES-konsolistaan uuden version, johon on ladattu valmiiksi 21 peliä. Pelijätti julkaisi viime syksynä vastaavanlaisen uudelleenpaketoinnin klassisesta 8-bittisestä NES-pelikonsolistaan.

Nintendo Classic Mini SNES -pakettiin kuuluu minikokoisen SNES-koneen lisäksi kaksi peliohjainta. Laite on näillä näkymin tulossa myyntiin Euroopassa syyskuun lopulla. Tarkkaa eurohintaa ei ole vielä tiedossa, mutta Yhdysvalloissa laite tulee maksamaan näillä näkymin noin 80 dollaria.

Laitteen pelivalikoima sisältää muun muassa sellaisia klassikoita kuin Super Mario World, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Donkey Kong Country, Super Metroid, EarthBound, Super Mario Kart, Star Fox sekä pienoisena yllätyksenä ennen julkaisematon Star Fox 2.

Nintendo on luvannut, että mini-SNESiä on tarkoitus valmistaa suurempia määriä kuin mini-NESiä, jonka valmistus lopetettiin jo keväällä.


---

1:50

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.