Nina Mikkonen pudotti painoaan huimat 18 kiloa, eikä koronakriisi ole tuonut niitä takaisin – saapui tyrmäävänä julkkistilaisuuteen: "Nykyään muut laskevat kilojani, enkä pidä siitä lukua"

23:00
Nina Mikkonen haastattelussa muutama vuosi sitten - katso video.

Nina Mikkonen pitää nykyään luentoja elämäntapamuutoksestaan.

Nina Mikkonen teki huiman elämäntaparemontin Suurin pudottaja -ohjelmassa viime vuonna. Kilot karisivat silmissä, eikä niitä ole tullut takaisin ohjelman jälkeenkään. Koronakriisin aikana Mikkosen paino on mennyt vaa'alle ylös ja alas vain 1,5 kilon osalta, mutta se ei aiheuta stressiä.

– Kaiken kaikkiaan laihduin 17-18 kiloa. Nykyään muut laskevat kilojani, enkä pidä siitä lukua. Pääasia, että minulla on hyvä olla. En kuitenkaan halua palata takaisin vanhoihin mittoihini, Mikkonen kertoi Suomen Urheiluhierojaopiston kesäkauden avajaisissa.

Mikkonen alkaa kuvata AlfaTV-kanavalle ohjelmaa, mutta häntä työllistää sen lisäksi myös omat luennot.

– Minulla on Energisempi elämä -luentoja, jotka ovat suunnattu minun ikäisilleni naisille. Uskon, että ikäiseni naiset tulevan mieluummin kuuntelemaan minua kuin 20-30vuotiasta naista, jolla ei ole vaihdevuosioireita.

– Nuoret ihmiset eivät kamppaile samojen asioiden kanssa elämässä kuin me vanhemmat. Tiedän, mitä se on, kun aineenvaihdunta lakkaa ja kroppa on täynnä stressihormoneja.

Nina Mikkosen aviomies Timo T.A. Mikkonen kuoli kolme vuotta sitten, ja saman vuoden sisään Mikkonen joutui jättämään viimeiset jäähyväiset myös äidilleen ja tädilleen.

Uutta rakkautta ei ole löytynyt, eikä sellainen ole aktiivisesti etsinnässäkään.

– En koe olevani kovin epäonnistunut ihminen, kun minun rakkausrintamallani ei ole mitään uutisoitavaa. Siitä on kuitenkin vasta kolme vuotta, kun olen haudannut kolme ihmistä saman vuoden aikana. Niistä ei helposti nousta. Se vaatii myös valtavasti toiselta ihmiseltä asettautua tällaisen ihmisen rinnalle.

– En etsi ketään tai mitään, mutta jos sellainen on tullakseen elämääni, se tulee. Lupaan kyllä ilmoitta, jos näin tapahtuu, Mikkonen naurahtaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja