Katso kuvat muutoksesta! Laihdutusohjelmassa kisannut Nina Mikkonen paljastaa: "Kaksinumeroinen luku lähti"

Timo T. A Mikkosen leski Nina Mikkonen kertoo laihtuneensa kaksinumeroisen määrän kiloja.

Julkisuuteen palannut Nina Mikkonen puhkui iloa ja itsevarmuutta Safe to Walk -sovelluksen lanseeraustilaisuudessa 7. elokuuta.

Upea nainen kertoi laihtuneensa hurjan määrän kiloja ollessaan mukana Suurin pudottaja -ohjelmassa, jonka kuvaukset ovat päättyneet.

– Kaksinumeroinen luku lähti. Olo on tosi hyvä. En suinkaan lähtenyt sinne pelkästään painoa pudottamaan, vaan elämänmittaiselle matkalle. Halusin oman elämäni takaisin, Mikkonen kuvailee.

Aiemmin terveysongelmista kärsinyt Mikkonen haluaa pysyä hyvässä kunnossa, jotta näkisi poikiensa Mikaelin, 17, ja Matiaksen, 16, kasvavan elämässä eteenpäin.

Silminnähden hehkuva nainen kertoo saaneensa myös treffipyyntöjä miehiltä.

– Jonkun verran tulee pyyntöjä. Onneksi ovat lähestyneet suht fiksusti. Ääliökäyttäytyjät, joita oli jossain vaiheessa perässä, ovat ymmärtäneet pysyä poissa. Kyllä Suomessa on myös kohteliaita ja kauniisti lähestyviä miehiä.

Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa julkisuudesta tutut henkilöt lähtevät tavoittelemaan terveempiä elämäntapoja.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja