Nina Mikkoselta koskettava päivitys – muistelee 19 vuoden takaista hääpäiväänsä

Nina Mikkonen muistelee Instagramissa 19 vuoden takaista hääpäiväänsä Timo T.A. Mikkosen kanssa.

Mediapersoona Timo T.A. Mikkosen leski Nina Mikkonen muistelee Instagramissa hääpäiväänsä. Mikkonen julkaisi tiistaina hääkuvan vuosien takaa.

– Meillä olisi ollut tänään 19 hääpäivä. Rakkaus on ikuista, Mikkonen kirjoitti kuvan yhteydessä käyttäen myös tunnisteita usko, toivo ja rakkaus.

Timo T.A. Mikkonen sai vuonna 2011 kallonpohjavaltimon tukoksen, josta seurasi useita aivoinfarkteja. Infarktit johtivat sokeutumiseen, halvaantumiseen sekä lähimuistin menettämiseen.

Mikkonen nukkui pois vuonna 2017 vaimonsa sylissä Ninan toimittua vuosien ajan rakkaansa omaishoitajana.

–  Joskus mietin, että onko tuo kaikki joskus tapahtunut minulle. Kun elät sitä elämää, niin sinulla ei ole aikaa jäädä miettimään ja fiilistelemään, että miltä tämä minusta tuntuu, Mikkonen muisteli aikoja viime kesänä MTV Uutisten haastattelussa.

Nina Mikkonen palasi julkisuuteen viime kesänä, kun hän osallistui Suurin pudottaja -ohjelmaan, jonka hän myös voitti.

Aiemmin terveysongelmista kärsinyt Mikkonen lähti ohjelmaan, koska haluaa pysyä hyvässä kunnossa, jotta näkisi hänen ja Timo T.A.:n yhteisten teini-ikäisten poikien Mikaelin ja Matiaksen kasvavan elämässä eteenpäin.

– Kaksinumeroinen luku lähti. Olo on tosi hyvä. En suinkaan lähtenyt sinne pelkästään painoa pudottamaan, vaan elämänmittaiselle matkalle. Halusin oman elämäni takaisin, Mikkonen kuvaili.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja