Nina Mikkonen IS:ssä: Saanko miestäni enää koskaan kotiin?

Nina Mikkonen kertoo Ilta-Sanomissa koskettavasti ajatuksistaan.

Timo T.A Mikkosen vaimo Nina Mikkonen kertoo Ilta-Sanomille ajatuksistaan liittyen hänen miehensä sairauteen. Timo T.A Mikkonen sai lokakuun alussa aivoinfarktin, jonka myötä hänet vietiin helikopterilla sairaalaan. Hänen tilanteensa oli pitkään jo parempaan päin, mutta tilanne on nyt muuttunut. Mies on Ilta-Sanomien mukaan mennyt kuntoutuksessa askeleen taaksepäin, sillä hän on saanut uuden tulehduksen. Vaimo pohtii sairauteen liittyviä kysymyksiä, joihin ei ole vielä vastauksia.

– Minä en tiedä, saanko miestäni enää koskaan kotiin. Ja jos saan, missä kunnossa. Millä muistilla varustettu mies hänestä tulee? Miten hän on muuttunut? Miten minä pystyn vastaamaan siihen muutokseen, hän pohtii Ilta-Sanomille.

Ninan mukaan hän on kohdannut ihmisiä, jotka ovat arvostelleet häntä tapauksen puhumisesta julkisuudessa. Hän kuitenkin näkee, että kyseiset arvostelijat haluavat vain kritisoida häntä. Ninaa kuitenkin rohkaisee miehensä sairaudessa se, Timo T.A on kuitenkin puhunut päättäväisesti sairaalassa.

– Mutta enhän minä voi luovuttaa. Juuri viimeksi Timo sanoi sairaalassa, että kyllä minä vielä teidät haluan kaikki syliini, hän pohtii.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat