Nico Rosberg varoittaa Sebastian Vetteliä Ferrarin kuskitaistelusta: “Sellaiset ajat ovat nyt ohi”

Ferrari-kuljettaja Sebastian Vettel on vaarassa joutua tallitoverinsa Charles Leclercin lyömäksi, mikäli hän sortuu tällä kaudella samanlaisiin virheisiin kuin vuosi sitten, katsoo F1-sarjan maailmanmestari Nico Rosberg.

Leclerc ottaa alkavalla kaudella Kimi Räikkösen paikan Vettelin tallitoverina. Rosberg odottaa kaksikon välille tiukkaa vääntöä, jossa Vettelillä ei ole varaa lepsuiluun.

– Leclerc Ferrarilla on jännittävä asia, koska hän nopea – erittäin, erittäin nopea. Hänellä on kaikki edellytykset maailmanmestaruuteen, Rosberg kommentoi espanjalaiselle Marcalle.

– Nyt hänellä on vastassaan Sebastian, jolla on aina ollut selkeä kakkoskuljettaja, mutta sellaiset ajat ovat nyt ohi. Leclercillä on kaikki mahdollisuudet olla ykköskuljettaja, mikä on jännittävää nähdä.

Rosbergin mukaan Vettelin on pakko ajaa viime kautta paremmin, sillä Leclerciä ei kannata aliarvioida.

– Sebastianilla ei ole varaa ajaa toista samanlaista kautta kuin viime vuonna, tai hän joutuu tallitoverinsa lyömäksi. Hänen on toimittava nyt. Sen seuraaminen on todella hauskaa, Rosberg ennakoi.

Ferrarin uusi tallipäällikkö Mattia Binotto paljasti aikaisemmin, että Ferrari aikoo ajattaa Vetteliä tallin ykköskuskina. Leclerc aloittaa puolestaan Ferrari-uransa kakkoskuskina.

Otsikkoa muokattu klo 14.35.

Lue myös:

    Uusimmat