Nick Cordero menehtyi sairastettuaan koronaviruksen – leski Amanda kloots kertoo nyt elämästään menetyksen jälkeen

Näyttelijä Nick Cordero on menehtynyt taisteltuaan koronavirusta vastaan 95 päivän ajan – toukokuussa vaimo Amanda Kloots kertoi, ettei heikkokuntoinen Cordero saanut pidettyä edes silmiään auki 0:45
Nick Cordero menehtyi heinäkuussa taisteltuaan koronavirusta vastaan 95 päivän ajan.

Amanda Kloots toteaa, että heidän kodissaan on edelleen edesmenneen miehensä positiivinen energia. 

Kanadalaisnäyttelijä Nick Cordero, kuoli heinäkuussa 41-vuotiaana oltuaan sairaalahoidossa 95 päivää koronavirustartunnan vuoksi. Hoitojen aikana hänen toinen jalkansa jouduttiin amputoimaan veritulpan takia.

Nyt hänen vaimonsa, fitnessvaikuttaja Amanda Kloots, 38, kertoo People-lehden haastattelussa, minkälaista hänen elämänsä on ollut miehensä kuoleman jälkeen. Vaimon lisäksi Nickiä jäi kaipaamaan heidän yksi vuotias Elvis-poika. 

Amanda kertoo haastattelussa, että aloittavat aamunsa usein kuuntelemalla Nickin levyttämää musiikkia. Iltaisin he katsovat hänestä valokuvia. 

– Sanomme hyvää yötä ja annamme hänelle suukon, Amanda toteaa haastattelussa. 

Surun keskellä Amanda on saanut voimaa heidän pojastaan.  Synkimpinä hetkinäkin pienokainen piristää häntä. 

Amandan kotona on edelleen paljon muistoja Nickistä, niin kuvia kuin tyyny, johon on painettu hänen kuvansa. Amanda toteaa, että hänen miehensä positiivinen energia on edelleen läsnä heidän kodissaan. 

– Meillä on tämä kaunis pieni poika, jonka loimme yhdessä. Rakastan seurata hänen kasvuaan ja tiedän, että Nick seuraa sitä myös, Amanda toteaa haastattelussa. 

LÄHDE: People

Lue myös:

    Uusimmat