Nick Carterilta sydäntä särkevä kirjoitus edesmenneestä veljestään Aaronista – katso koskettava video Backstreet Boysin keikalta

Backstreet Boys kunnioitti Aaron Carterin poismenoa 2:20
Backstreet Boys kunnioitti edesmennyttä Aaron Carteria – koko viisikko kyynelehti.

Backstreet Boys -yhtyeestä tunnettu Nick Carter on murtunut pikkuveljensä Aaron Carterin poismenosta.

Backstreet Boys -yhtyeen laulaja Nick Carter, 42, muisteli edesmennyttä pikkuveljeään poplaulaja  Aaron Carteria, 34, koskettavalla kirjoituksella ja vanhoilla kuvilla 6. marraskuuta. Aaron löydettiin hukkuneena ammeeseen kotoaan Lancasterista, Kaliforniasta, 5. marraskuuta.

– Sydämeni on särkynyt. Vaikka veljelläni ja minulla oli monimutkainen suhde, rakkauteni häneen ei ole ikinä hälvennyt. Olen aina pitänyt yllä toivoa siitä, että jotenkin jonain päivänä hän haluaa kävellä elämässään terveellistä tietä ja löytää lopulta avun, jota hän epätoivoisesti tarvitsi, Nick kirjoitti englanniksi Instagramissa.

Katso koskettava kuvasarja alta. Kuvia voit selata nuolista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nick kirjoitti myös, että joskus haluamme syyttää jotakuta muuta tai jotakin menetyksestä.

– Mutta riippuvuus ja mielenterveyshaasteet ovat todellisia roistoja. Kaipaan veljeäni enemmän kuin kukaan voi ikinä tietää. Rakastan sinua Chizz. Nyt saat vihdoin rauhan, jota et koskaan löytänyt täältä maailmasta. Rakastan sinua pikkuveljeni, Nick päätti kirjoituksensa sydäntä särkevästi.

Backstreet Boys osoitti kunnioitusta Aaronin muistolle konsertissaan Lontoossa 6. marraskuuta. Koko yhtye kyynelehti lavalla.

Katso video konsertista alta.

Backstreet Boys kunnioitti Aaron Carterin poismenoa 2:20
Backstreet Boys muisti edesmennyttä Aaron Carteria Lontoon keikallaan.

Aaron julkaisi ensimmäisen albuminsa 1. joulukuuta vuonna 1997 ja oli aikoinaan mukana myös Backstreet Boysin kiertueilla.

Aaronia jäi kaipamaan muun muassa hänen vuonna 2021 syntynyt poikansa Prince. Musiikin ohella Aaron oli mukana muun muassa Dancing with the Stars -ohjelmassa kilpailijana sekä Seussical- ja The Fantasticks -musikaaleissa. Vuonna 2017 Aaron esiintyi The Doctors -talk showssa aliravitun näköisenä, jolloin fanit huolestuivat hänen ulkonäöstään ja mahdollisista huumeongelmista.

Lähde: Hello Magazine 

Lue myös:

    Uusimmat