Mainos

Nick Carter haki lähestymiskieltoa veljelleen – pelkää raskaana olevan vaimonsa puolesta

Carterin veljeksistä nuoremman kerrotaan kärsivän mielenterveysongelmista.

Backstreet Boys -yhtyeen jäsenenä tunnettu Nick Carter on hakenut muusikkoveljelleen Aaron Carterille lähestymiskieltoa, kertoo TMZ

Nickin mukaan hän ja heidän sisarensa joutuivat hakemaan kieltoa sen jälkeen, kun mielenterveytensä ja elämänhallintansa kanssa kamppaillut Aaron oli sanonut suunnittelevansa Nickin raskaana olevan vaimon murhaa. 

– Meille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kuin käyttää kaikkia keinoja suojellaksemme itseämme ja perheitämme, Nick Carter ilmoittaa Twitterissä.  

– Rakastamme veljeämme, ja todella toivomme, että hän saa asianmukaista hoitoa, ennen kuin hänelle tai kenellekään muulle aiheutuu vahinkoa.

Aaron on kieltänyt edes nähneensä veljeään vuosiin ja pitää kiellon hakemista ylilyöntinä. Hän on kommentoinut asiaa ahkerasti Twitter-tilillään ja vihjaa, että kyse olisi isoveljen omien luurankojen piilottelusta. 

– Tiedän, että olet vihainen, koska puhuin Melissa Schumanille, joten kostaaksesi soitat poliisit hakemaan lailliset aseeni ja haet lähestymiskieltoa, Aaron twiittasi. 

Nick vapautettiin vuosi sitten syytteistä sen jälkeen, kun entinen teinipoppari Melissa Schumannoli syyttänyt häntä raiskauksesta. Syytteitä ei nostettu, sillä rikos oli jo vanhentunut. 

7:33

Lähde: TMZ

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja