Backstreet Boys -laulaja AJ McLean eroaa vaimostaan lopullisesti väliaikaisen eron jälkeen: "Päätös on tehty syvällä rakkaudella ja kunnioituksella"

Backstreet Boys kunnioitti Aaron Carterin poismenoa 2:20
Backsreet Boys kunnioitti Nick Carterin edesmenneen pikkuveljen Aaronin muistoa keikallaan Lontoossa vuonna 2022.

Backstreet Boys -yhtyeestä tunnettu AJ McLean on yhdessä vaimonsa Rochelle DeAnna McLeanin kanssa tullut päätökseen päättää avioliittonsa. 

Backstreet Boys -yhtyeen laulajana tunnettu AJ McLean ilmoitti maaliskuussa 2023, että hän ja hänen vaimonsa Rochelle DeAnna McLean eroavat väliaikaisesti

– Olemme yhdessä päättäneet erota väliaikaisesti, jotta voimme tehdä töitä itsemme ja avioliittomme kanssa vahvemman tulevaisuuden toivossa, pariskunta kertoi tuolloin TMZ-uutissivustolle

AJ on julkaissut 2. tammikuuta Instagramissa kirjoituksen, jonka mukaan hän ja hänen vaimonsa eroavat lopullisesti.

  

– Kuten tiedätte, olemme olleet erillämme nyt jo yli vuoden. Kun olemme toivoneet sovintoa, olemme päättäneet päättää avioliittomme. Päätös on tehty syvällä rakkaudella ja kunnioituksella. Tavoitteemme on mennä eteenpäin terveimmällä mahdollisella tavalla ystävinä ja vanhempina kahdelle tyttärellemme tässä uudessa kappaleessa. Arvostamme ystävällisyyttänne kunnioittaa yksityisyyttämme tänä aikana. Kiitos, julkaisussa sanotaan, jonka ovat allekirjoittaneet sekä AJ että Rochelle. 

Pariskunnalla on kaksi tytärtä: Ava ja Lyric. He menivät naimisiin vuonna 2011 kuuden vuoden seurustelun jälkeen. Häissä olivat paikalla muun muassa muut Backstreet Boys -yhtyeen laulajajäsenet: Nick CarterHowie Dorough, Kevin Richardson ja Brian Littrell.

Lähde: People

 

Lue myös:

    Uusimmat