Nick Carterin Bobbie-sisko menehtyi yllättäen 41-vuotiaana – perhe menetti viidestä sisaruksesta jo kolmannen

Nick Carterin siskon Bobbie Jean Carterin kuolinsyy ei ole selvillä.

Backstreet Boys  -yhtyeen jäsenen Nick Carterin  sisko Bobbie Jean Carter on kuollut 41-vuotiaana. Perheen äidin Jane Carterin mukaan Bobbie Jean Carter menehtyi äkillisesti ja yllättäen. 

– Tulen tarvitsemaan aikaan prosessoidakseni kamalan todellisuuden, että tämä tapahtuu kolmatta kertaa. Kun pystyn ajattelemaan selkeästi julkaisen laajemman lausunnon, mutta siihen asti pyydän yksityisyyttä voidakseni surra rauhassa. 

Jane Carter lisäsi surevansa erityisesti myös kahdeksanvuotiaan lapsenlapsensa Bellan puolesta, joka nyt menetti äitinsä, ja jonka isä on myös kuollut. 

Bobbie Jean Carterin tiedetään menehtyneen lauantaina 23. joulukuuta Floridassa, mutta hänen kuolinsyystään ei ole tietoa. Lähteiden mukaan perhe epäilee tämän saaneen sydänkohtauksen. 

Perheen viidestä sisaruksesta Bobbie Jean Carter on nyt kolmas nuorena menehtynyt. Muusikon urastaan niin ikään tunnettu Aaron Carter  kuoli vuonna 2022 ja Leslie Carter vuonna2012. Kummankin kuolemaan liittyi päihteiden väärinkäyttöä. 

Myös Bobbie Jean Carterilla oli tiettävästi ongelmia päihteiden väärinkäytön kanssa ja hän kärsi erilaisista riippuvuuksista.  

Hän esiintyi perheen elämästä kertovassa tositelevisio-ohjelmassa House of Carters kahdeksan jakson verran, mutta eli muutoin varsin yksityistä elämää. Bobbie Jean Carter toimi tovin ajan Aaron-veljensä stailistina sekä maskeeraajana tämän kiertueilla 2000-luvun alussa. 

Viidestä sisaruksesta ainoat elossa olevat ovat nyt Nick Carter, 43, ja Aaron Carterin kaksoisisko Angel Carter, 36, joka julkaisi päivityksen sisarestaan Instagramissa jouluna. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tiedän, miksi Leslie, Aaron ja nyt myös sinä jouduitte niihin olosuhteisiin, joihin jouduitte. Jaan sen tuskan, jonka koimme lapsuudessamme, ja olen pahoillani, ettei sinulla ollut mahdollisuutta parempaan elämään, Angel Carter kirjoittaa päivityksessään. 

Lähteet: TMZ, People

Lue myös:

    Uusimmat