Nick Carter on haastettu oikeuteen jo kolmatta kertaa seksuaalirikoksesta

Backstreet Boys kunnioitti Aaron Carterin poismenoa 2:20
Backstreet Boys kunnioitti Nick Carterin pikkuveljen Aaronin poismenoa Lontoossa vuoden 2022 lopussa.

Backstreet Boys -poikabändistä tunnettua Nick Carteria vastaan on nostettu jo kolmas kanne, joka koskee seksuaalista väkivaltaa. 

Pop-yhtye Backstreet Boysin laulaja Nick Carter  on haastettu oikeuteen jo kolmatta kertaa seksuaalisesta väkivallasta. 

Nainen, joka tunnetaan nimellä AR, väittää, että Carter pahoinpiteli häntä kolmessa eri tilanteessa vuonna 2003, kun hän oli 15-vuotias ja Carter 23-vuotias. Naisen mukaan Carter antoi hänelle sukupuoliteitse tarttuvan HPV-viruksen. Hän vaatii 15 000 dollarin, eli noin 13,8 tuhannen euron, vahingonkorvauksia.

Naisen asianajajan Margaret Mabien mukaan he toivovat naisen saavan oikeutta ja hyväksikäyttäjän joutuvan vastuuseen. 

Carterin väitetään tunteneen AR:n perheen ystävänä. Carterin väitetään seksuaalisesti häirinneen naista ensin perheensä huvijadilla, sitten perheensä tontilla olevassa bussissa ja vielä myöhemmin jahdilla, jossa väitetään olleen kolmen miehen myös katsomassa tapahtumia. 

Carter kiistää syytökset, ja hänen asianajajansa Dale A Hayes Jr. kuvaili niitä naurettaviksi ja haitallisiksi Los Angeles Timesille antamassaan lausunnossa.

AR on jo aiemmin tehnyt Carterista kaksi rikosilmoitusta pian väitettyjen pahoinpitelyjen jälkeen, mutta viranomaiset eivät nostaneet tuolloin syytteitä. 

Carteria syyttää seksuaalisesta väkivallasta myös Dream-yhtyeen laulaja Melissa Schuman, joka syytti häntä ensimmäisen kerran vuonna 2017 tapahtumista, jolloin Schuman oli 18-vuotias vuonna 2002. He työskentelivät tuolloin yhdessä elokuvan parissa. Hän syytti Carteria huumaamisestaan ja raiskaamisestaan. Schuman ilmoitti tapauksesta poliisille, mutta syytteitä ei voitu nostaa, koska tapaus vanhentui jo vuonna 2013. 

Huhtikuussa Schuman nosti uudelleen kanteen Carteria vastaan. Keskiviikkona 30. elokuuta Carter sai oikeuden haastaa Schumanin kunnianloukkauksesta Las Vegasin tuomioistuimessa.

Niin ikään kolmas nainen, Shannon ”Shay” Ruth, on haastanut Carterin oikeuteen seksuaalisesta väkivallasta. Ruth nosti kanteen joulukuussa 2022 väittäen, että Carter on raiskannut hänet kiertuebussissa Backstreet Boysin konsertin jälkeen vuonna 2001. Ruth oli tuolloin 17-vuotias ja Carter 21-vuotias. Schumanin tavoin hän väittää, että Carter tartutti häneen HPV-viruksen.

Carterin asianajajat ovat kutsuneet väitteitä täysin valheellisiksi ja väittäneet myöhemmin vastakanteen yhteydessä, että Ruth ja Schuman ovat salaliitossa Carterin häiritsemiseksi, herjaamiseksi ja kiristämiseksi. Asianajajat ovat myös väittäneet Carterin ja Backstreet Boysin menettäneen yli kaksi miljoonaa dollaria, eli yli 1,8 miljoonaa euroa, koska yhteistyökumppanit ja konserttipromoottorit katkaisivat siteet Carteria vastaan esitettyjen syytösten jälkeen. 

Lähde: The Guardian

Lue myös:

    Uusimmat