Backstreet Boysista tuttu Nick Carter on jälleen haastettu oikeuteen seksuaalirikoksesta

Backstreet Boys kunnioitti Aaron Carterin poismenoa 2:20
Backstreet Boys -yhtye kunnioitti marraskuussa edesmennyttä Aaron Carteria.

Backstreet Boys -yhtyeestä tuttu Nick Carter on haastettu jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä oikeuteen seksuaalirikoksesta.

Dream-yhtyeen laulajana tunnettu Melissa Schuman on haastanut Backstreet Boys -yhtyeestä tutun Nick Carterin oikeuteen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kertoo TMZ.

Schumanin mukaan Carter käytti häntä seksuaalisesti hyväkseen Santa Monicassa vuonna 2002. Schuman oli väitettyjen tapahtumien aikaan 18-vuotias ja Carter 22-vuotias.

TMZ:n tarkasteleman kanteen mukaan Schuman väittää Carterin pakottaneen hänet antamaan ja vastaanottamaan suuseksiä ja vieneen sen jälkeen hänen neitsyytensä siitä huolimatta, että Schuman oli sanonut "säästävänsä itseään" avioliittoon.

Schuman yritti viedä väitetyn tapauksen oikeuteen jo vuonna 2017. Los Angelesin piirikunnan syyttäjänvirasto kuitenkin kieltäytyi tuolloin nostamasta Schumanin tekemän rikosilmoituksen pohjalta syytettä, sillä rikoksen ilmoitusaika oli umpeutunut.

Aiemmin tänä vuonna voimaan tullut Kalifornian laki kuitenkin pidensi seksuaalirikosten vanhentumisaikaa, minkä vuoksi Schuman nosti asiasta uudelleen kanteen.

Schuman syytti Carteria seksuaalisesta ahdistelusta myös vuonna 2006, mutta tuolloinkaan syytös ei edennyt tuomioksi.

Carter on kiistänyt kaikki Schumanin väitteet. Hänen asianajajansa kommentoi tuoretta kannetta TMZ:lle sanoen, että Schuman on "kaupitellut hyväksikäyttötarinaa jo vuosien ajan".

– Mutta hänen väitteensä oli väärä ensimmäisellä kerralla vuonna 2017 ja se on sitä edelleen, asianajaja sanoi.

Carter haastoi aikaisemmin tänä vuonna Schumanin, tämän isän sekä Carteria seksuaalisesta hyväksikäytöstä syyttäneen Shannon Ruthin oikeuteen 2,3 miljoonasta dollarista. Carter väittää kanteessaan, että kolmikko olisi kehitellyt "salaliiton" häntä vastaan ja että Schuman olisi yrittänyt kiristää häneltä vuosien ajan rahaa.

Carterin asianajaja kertoi TMZ:lle antamassaan lausunnossa nevadalaisen tuomarin linjanneen äskettäin, että Carterilla oli vahvat perusteet nostaa kanne Schumania vastaan.

– Nevadan edistymisemme valossa tällainen reaktio on samanaikaisesti sekä ennustettavaa että säälittävää, asianajaja sanoi Schumanin nostamaan kanteeseen viitaten.

– Mutta tämä PR-temppu ei horjuta Nickin päättäväisyyttä vaatia rouva Schumania ja hänen salaliittolaisiaan vastuuseen heidän kiristävän käytöksensä aiheuttamasta mittaamattomasta tuskasta ja kärsimyksestä, asianajaja lausui.

Lue myös:

    Uusimmat