Näin Johnny Depp ja Amber Heard reagoivat oikeuden tuomioon – antoivat omat lausuntonsa

Johnny Depp voitti oikeudenkäynnin Amber Heardia vastaan 11:01
Katso video! Johnny Depp voitti oikeudenkäynnin Amber Heardia vastaan!

Johnny Depp ja Amber Heard antoivat omat lausuntonsa oikeustaistelun lopuksi.

Näyttelijä Johnny Depp on voittanut kunnianloukkausoikeudenkäynnin entistä vaimoaan näyttelijä Amber Heardia vastaan.

Valamiehistö päätti tuomiossaan, että Amber Heard loukkasi entisen aviomiehensä Johnny Deppin kunniaa kirjoittamansa tekstin väitteessä, jossa hän kuvaili itseään "julkisuuden henkilöksi, joka edustaa perheväkivallan uhria".

Ex-aviopari julkaisi lausuntonsa oikeudenkäynnin jälkeen sosiaalisessa mediassa.

Johnny Depp, 58, oli selkeästi helpottunut oikeuden päätöksestä.

– Kuusi vuotta sitten elämäni, sekä lasteni ja läheisteni elämä muuttui täysin. Minua vastaan esitettiin median välityksellä vääriä ja hyvin vakavia syytöksiä, jotka vaikuttivat elämääni ja uraani.

– Nyt kuusi vuotta myöhemmin valamiehistö antoi elämäni takaisin, Depp kirjoittaa lausunnossaan.

– Tämän oikeustaistelun tarkoituksena oli alusta asti paljastaa totuus lopputuloksesta riippumatta. Totuuden puhuminen oli jotain, jonka olin velkaa lapsilleni ja kaikille niille, jotka ovat tukeneet minua vankkumattomasti. Olen vihdoin saanut rauhan.

Lausunnossaan Depp kiittää tuomaria, valamiehiä, sekä omaa lakimiestiimiään ajasta, jota he ovat tapauksen käsittelylle antaneet.

– Paras on vasta edessä ja uusi luku on vihdoin alkanut, huojentunut Depp lopettaa.

Myös selkeästi pettynyt Heard, 36, antoi oman lausuntonsa.

– Pettymys, jota tunnen tänään on sanoinkuvaamaton. Sydämeni on särkynyt siitä, etteivät todisteet riittäneet vastustamaan ex-mieheni suhteetonta valtaa, vaikutusvaltaa ja voimia, Heard kirjoittaa.

– Vielä enemmän olen pettynyt siihen mitä tämä tuomio merkitsee muille naisille. Tämä on takaisku. Tuomio kääntää kelloa taaksepäin aikaan, jolloin nainen, joka puhui ääneen ja suoraan, saattoi joutua julkisesti nöyryytetyksi.

– Olen surullinen, että hävisin tämän jutun. Mutta vielä surullisempi olen siitä, että näytän menettäneeni oikeuden, jonka luulin minulla amerikkalaisena olevan, oikeuden puhua vapaasti ja avoimesti, Heard lopettaa.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat