NHL-pomo Jarmo Kekäläinen otti kantaa Rene Faselin katkeriin kommentteihin – "Hän osoitti epäpätevyytensä"

Ilo irti pukukopissa: Jukka Jaloselle mestaruussuihku 0:45
Hyppää tästä mukaan Leijonien kultatunnelmiin!

IIHF:n entisen puheenjohtajan Rene Faselin kommentit Suomen ja Venäjän välisestä finaaliottelusta nousi nopeasti suureksi puheenaiheeksi kiekkopiireissä. Nyt asiaa on kommentoinut myös Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen.

Kun Leijonat voitti varhain sunnuntaiaamuna olympiakultaa kaatamalla Venäjän, antoi moni eri taho tunnustusta hienon turnauksen pelanneelle Suomelle. Yhdeltä suunnalta kantautui kuitenkin katkeria soraääniä.

IIHF:n entinen pitkäaikainen puheenjohtaja Rene Fasel kritisoi kovaan ääneen Leijonien puolustavaa pelityyliä. Fasel olisi itse toivonut Venäjän voittoa.

– Näimme, millainen jääkiekon tulevaisuus tulee olemaan, kun puolustus voittaa mestaruuksia ja mitaleja. Puolustava peli ja pieni onni toivat suomalaisille kultaa, ja meidän täytyy onnitella heitä siitä, Fasel sanoi venäläiselle uutistoimisto Tassille.

Pitkään Faselin kanssa työskennellyt Kalervo Kummola otti jo aiemmin kantaa sveitsiläisen kommentteihin. Nyt asiaan on puuttunut myös NHL-seura Columbus Blue Jacketsin GM:nä toimiva Jarmo Kekäläinen.

– Olympiafinaaliin liittyvillä kommenteillaan Rene Fasel osoitti selvästi epäpätevyytensä hienon pelimme jääkiekon ymmärtämiseen toimittuaan valitettavasti liian pitkään IIHF:n puheenjohtajana, Kekäläinen kirjoittaa Twitter-tilillään.

Lue myös:

    Uusimmat