NHL-legendan joulunvietto sai järkyttävän käänteen, vaimo kertoo: 12-vuotias poika yritettiin kidnapata – "Teille on erityinen paikka helvetissä"

Patrick Marleaun ja hänen perheensä joulunvietto sai järkyttävän käänteen. Marleaun Christina-vaimo kertoo Twitterissä, että heidän toiseksi vanhin lapsensa yritettiin kidnapata keskiviikkona.

Christina Marleaun mukaan tapaus sattui hotellin uima-altaalla, kun heidän 12-vuotias Brody-poikansa oli palannut hakemaan altaalle unohtamiaan aurinkolaseja.

– Eräs nainen alkoi seurata häntä, kysyä kysymyksiä ja tulla yhä lähemmäs. Pian tämän jälkeen nainen yritti saada Brodya hänen ja hänen kumppaninsa matkaan. Toinen perhe näki, mitä tapahtui, ja pelasti Brodyn.

Sankarit olivat Christina Marleaulle ennestään tuntematon Headlamin perhe Louisianasta.

– Olette enkeleitä. Mutta sitten tämä roskasakki, joka vaanii lapsia... Teille on erityinen paikka helvetissä. Ja on myös hyviä ihmisiä, jotka pysäyttävät teidät.

Tapauksesta ilmoitettiin hotellin vartijoille ja poliisille.

– Vartijat nappasivat heidät. Kerron lisätietoja, kunhan viranomaiset ovat käyneet turvakameratallenteet läpi.

Patrick ja Christina Marleaulla on yhteensä neljä lasta.

– Brody nukkuu veljensä vieressä, mutta Patrick ja minä emme saa unta. Voitte varmasti arvata, mitä haluaisin tehdä sille roskasakille.

Vuonna 1997 NHL:ssä debytoinut Patrick Marleau on pelannut sarjassa enemmän runkosarjaotteluita kuin kukaan muu. Niitä on kertynyt 23 NHL-kauden aikana kaikkiaan 1 779.

Marleau on pelannut valtaosan urastaan San Jose Sharksista. Hän pelasi kaksi kautta Toronto Maple Leafsissa vuosina 2017–2019 ja lyhyen pätkän Pittsburgh Penguinsissa keväällä 2020.

Marleau, 42, ei ole virallisesti lopettanut uraansa, mutta hän ei ole pelannut enää tällä kaudella otteluakaan.

Lue myös:

    Uusimmat