Kauhea välikohtaus: tuntematon nainen tunkeutui urheilulegendan kotiin ja sieppasi vauvan – vaimosta tuli sankari

Amerikkalaisen jalkapallon legenda Joe Montana, 64, koki viikonloppuna kauhunhetkiä, kun Montanan ja hänen vaimonsa yhdeksän kuukautta vanha lapsenlapsi oltiin sieppaamassa. Montanan Jennifer-vaimo onnistui kuitenkin pelastamaan tilanteen.

Los Angelesin alueen sheriffin toimiston mukaan perheelle tuntematon nainen oli tunkeutunut lauantaina Montanan ja tämän vaimon Jenniferin kotiin Malibussa. Nainen oli siepannut yhdeksän kuukauden ikäisen vauvan leikkikehästä.

Montana pyysi vaimonsa kanssa naista palauttamaan vauvan takaisin. Pienen väännön jälkeen Jennifer onnistui saamaan pienokaisen pois tuntemattoman naisen käsistä.

Nainen oli paennut paikalta, mutta poliisi sai pidätettyä hänet myöhemmin. Naista syytetään kidnappauksen yrityksestä ja murtovarkaudesta.

Joe Montana kommentoi tapausta Twitter-tilillään.

– Kiitos kaikille yhteydenotoista. Pelottava tilanne, mutta olen kiitollinen, että kaikki ovat kunnossa, Montana kirjoitti.

NFL:ssä vuosina 1979–94 pelannut Montana voitti urallaan neljä Super Bowlia. Häntä pidetään yhtenä NFL:n historian parhaista pelinrakentajista. 

Lähteet: ESPN, The Guardian

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja