NHL-hyökkääjän törkykommenttien kohteeksi joutunut nainen pettyi roolimalleja esittäviin urheilijoihin – "Se oli todella kuvottavaa"

Jääkiekkoliiga NHL:ssä pelaavat Washington Capitalsin Brendan Leipsic ja Florida Panthersin Jack Rodewald aiheuttivat kohun, kun heidän Instagramissa käymänsä naisia halventava keskustelu alkoi levitä internetissä. Nyt pilkan kohteeksi joutunut nainen kertoo tuntemuksistaan Winnipeg Sunille.

Kaksikko kommentoi törkeästi muun muassa muiden pelaajien puolisoiden ulkonäköä ja monia muita naisia. Jääkiekkoliiga NHL tuomitsi halventavat viestit. 

Yksi Leipsicin haukkujen kohteeksi joutunut oli Chloe Giesbrecht, joka on kertonut tuntemuksistaan Winnipeg Sunille. Giesbrecht kertoo olleensa ystävänsä kanssa kävelyllä huomatessaan hänestä kirjoitetut viestit.

”Kuvittele, että tämä olisi sinun vaimosi”, Leipsic kirjoitti, johon toinen keskustelija vastasi ehdottamalla kauneusleikkausta.

Giesbrecht sanoo olleensa onnekas, kun sai tilanteessa tukea ystävältään.

– Se ei vaikuttanut minuun niin negatiivisesti, koska olin ystäväni seurassa. Hän sanoi minulle, että he ovat pohjasakkaa, jotka nauttivat naisten halventamisesta, Giesbrecht sanoo.

– Kun luin muita kirjoituksia, se oli todella kuvottavaa. Minun osuuteni oli paha, mutta säälin todella naisia, joiden nimi tuli esiin useita kertoja ja joiden painoa arvioitiin.

Giesbrecht kertoo, että hän joutui pilkan kohteeksi sattumalta, eikä hän tunne pelaajia. Hänestä on surullista, että jääkiekkoilijat, joiden pitäisi olla esikuvia, käyttäytyvät juuri päinvastoin.

– He signeeraavat mailoja ja poseeraavat kuvissa, mutta mitä he tekevät kaiken sen takana?

Giesbrecht sanoo haastattelussa, että pelaajat ansaitsisivat kunnon rangaistuksen. Hän sanoo olevansa huolissaan siitä, että vastaavanlainen käytös yleistyy, ellei asiaan puututa.

– Toivoisin, että heidän urheilu-uransa olisi ohi.

Perjantaina Washington Capitals antoi Leipsicille potkut asettamalla hänet siirtolistalle.

Lue myös:

    Uusimmat