NHL-toimittajalta rajua vihjailua – tästä törkykommentista kohuhyökkääjä voi joutua maksamaan kovan hinnan

Washington Capitalsin Brendan Leipsicin ja Florida Panthersin Jack Rodewaldin julkisuuteen vuotaneet yksityisviestit, joissa he muun muassa kommentoivat tökerösti naisia, ovat herättäneet paljon keskustelua niiden paljastumisen jälkeen.

Leipsic pilkkasi muun muassa Vancouver Canucksin Tanner Pearsonin vaimoa lihavaksi. Hän kommentoi vähemmän mairittelevasti myös entisen joukkuekaverinsa Jake Virtasen kuvaa, jossa tämä poseerasi kaveriensa kanssa.

– Helposti huonoin joukko koko maailmassa, Leipsic latasi.

NHL tuomitsi viestit nopeasti, ja Leipsic pahoitteli kommenttejaan Twitterissä

–Ystäväni Instagram-tili hakkeroitiin, ja tekijä levitti kuvia, joissa näkyy yksityisiä keskusteluita, joissa olin mukana. Ymmärrän täysin, miten sopimattomia tällaiset kommentit ovat, ja pyydän kaikilta anteeksi tekojani. Aion ottaa tästä opikseni ja tulla näin paremmaksi ihmiseksi. Olen todella pahoillani.

The Athleticin NHL-toimittaja Jesse Marshall jakoi Twitterissä oman näkemyksensä tilanteen jatkoseuraamuksista. 

Hän kertoi uskovansa, että Pearson ja kumppanit eivät paina villaisella Leipsicin asiattomuuksia.

– Kuvittelisin, että Tanner Pearson ottaa oikeuden omiin käsiinsä, kun jääkiekko palaa takaisin. Luulisin, että myös Jake Virtanen on samoilla linjoilla. Useat pelaajat odottavat omaa vuoroaan vielä pitkään – mikäli hän (Leipsic) pelaa edelleen liigassa, näki Marshall.

Lue myös:

    Uusimmat