NHL-asiantuntijalta suoraa puhetta Jesse Puljujärvestä: "Puhutaanpa nyt asioista niiden oikeilla nimillä"

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvestä on tulossa kesällä rajoitettu vapaa agentti. Miehen tulevaisuus seurassa puhuttaa asiantuntijoiden keskuudessa.

TSN: Ryan Rishaug ja Jason Strudwick ovat nyt kommentoineet Puljujärven tilannetta Got Yer Back -podcastissa. Rishaug on julkaissut Twitterissä videon Puljujärveä koskevasta keskustelusta.

Puljujärvi on saanut monilta faneilta ja asiantuntijoilta kiitosta siitä, että hänen edistyneet tilastonsa näyttävät loistavilta, vaikka pisteitä ei ole tullut toivottuun tahtiin.

– Tiedän, miltä hänen edistyneet tilastonsa näyttävät. Ymmärrän kyllä ne, mutta ne pitää sopeuttaa sen kanssa, mitä näen omilla silmilläni. Näen pelaajan, joka ei ole valmis, avasi Strudwick.

Rishaug taas esitti suoran näkemyksen Puljujärven tilanteesta joukkueessa.

– Puhutaanpa nyt asioista niiden oikeilla nimillä. Kaksi tähtipelaajaa (Leon Draisaitl ja Connor McDavid) tykkää pelata Kailer Yamamoton kanssa. Päävalmentaja on lähes suoraan sanonut sen meille. Häntä toivotaan ketjukaveriksi usein. En usko, että Puljujärven kanssa pelaaminen on ollut heidän suosikkijuttunsa.

– Jos Puljujärvi tulee takaisin kolmosketjun laituriksi, hänelle maksetaan sen mukaisesti ja hän odottaa saavansa sen verran palkkaa, on hänelle tilaa kolmosketjun laiturina kohtuullisella sopimuksella. En tiedä, onko se mahdollista, jatkoi Rishaug.

Myös Strudwick teki selväksi, että hän näkee Puljujärvelle tilaa Edmontonissa.

– Olen ehdottomasti sitä mieltä, että Jesse Puljujärveä ei kannata kaupata. En pidä häntä 25 maalin (per kausi) miehenä, mutta en halua, että hänet kaupataan.

Katso twiitti alta.

Lue myös:

    Uusimmat