TSN: Jesse Puljujärven tilanteesta uutta tietoa, suomalaishyökkääjän NHL-siirron edessä haasteita – "Edmonton on turhautunut siitä"

Jesse Puljujärveä aktiivisesti kauppaava Edmonton Oilers on turhautunut siitä, kuinka vähän kiinnostusta suomalaishyökkääjä herättää muissa NHL-seuroissa, kertoo TSN.

Sportsnet uutisoi viime viikolla, että Puljujärvi on ilmaissut halunsa vaihtaa maisemaa. ESPN puolestaan kertoi, että Edmonton onkin kaupannut Puljujärveä aktiivisesti muihin seuroihin.

TSN-toimittaja Darren Dregerin tietojen mukaan kiinnostus Puljujärven ympärillä on kuitenkin hyvin vähäistä.

– Tiedän, että Edmonton on turhautunut siitä, kuinka vähän kiinnostusta Jesse Puljujärveä kohtaan on. 3-4 seuraa on hieman näykkinyt Edmontonin syöttiä, Dreger kertoo TSN:n Pinty’s Overdrive -ohjelmassa.

24-vuotias Puljujärvi pelasi tällä kaudella 65 ottelua tehoin 14+22. Puljujärvi pääsi kauden aikana pelaamaan useita otteluita Edmontonin supertähtien Leon Draisaitlin ja Connor McDavidin kanssa. Dregerin mielestä suomalaisen yhteispeli tähtikaksikon kanssa ei kuitenkaan toiminut.

– Minusta Puljujärvi ei sovi Edmontonin kärkiketjuihin. Ja Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin kehonkielestä voi hyvin nähdä, kuinka he ovat turhautuneita Puljujärven peliin ja päätöksentekoon, Dreger sanoo.

On selvää, että Edmonton haluaa saada Puljujärvestä kunnollisen vastineen, mutta Dregerin tilanteen yliajattelu on turhaa, sillä kauppa hyödyttäisi molempia osapuolia.

– Luulen, että Edmonton on hieman huolissaan, että joutuvat myymään halvalla. He pelkäävät, että hän löytää muualla tavan olla vaikuttavampi kuin hän on ollut Edmontonissa. Eivät he voi murehtia tuota. Puljujärvi ei sovi Edmontoniin – ei ainakaan heidän kärkiketjuihinsa. Siirtykää eteenpäin, Dreger painottaa.

– Tuntuu, että siirto olisi nyt oikea teko sekä Edmontonin että Puljujärven kannalta. Se antaisi hänelle uuden alun ja Oilers voisi sijoittaa nuo dollarit muualle, Dreger jatkaa viitaten rajoitetusti vapaan agentin Puljujärven tuleviin sopimusneuvotteluihin.

Lue myös:

    Uusimmat