NHL-asiantuntija esitti mielenkiintoisen näkemyksen – huippuseuran hankittava Mikael Granlund supertähden sijaan

Jääkiekon NHL-seura Nashville Predatorsin Mikael Granlund on yksi kiinnostavimmista suomalaisnimistä pelaajamarkkinoilla. Miehestä on tulossa jälleen rajoittamaton vapaa agentti kesällä.

Predators saattaa olla halukas kauppaamaan hyökkääjän, jos jokin seura on valmis tarjoamaan sille esimerkiksi mielenkiintoisia varausvuoroja tai nuoria lupauksia.

NHL-asiantuntija Mike Kelly on nyt esittänyt oman näkemyksensä. Hän esitti Granlundia mielenkiintoiseksi vaihtoehdoksi New York Islandersille, joka menetti hiljattain tärkeän hyökkääjän Anders Leen sairauslomalle loppukaudeksi.

– Jos he haluavat pelaajan, josta on tulossa rajoittamaton vapaa agentti, on Nashville Predatorsin Mikael Granlund mielestäni mielenkiintoinen kohde pelaajamarkkinoilla, aloitti Kelly.

– Hän pystyy pelaamaan, missä tahansa roolissa kolmessa kärkiketjussa: keskushyökkääjänä, laiturina ja ali- ja ylivoimalla. Hän on todella hyvä ja vahva maalin lähellä ja tekee siellä maaleja esimerkiksi ohjaamalla kiekkoja verkkoon.

Kelly muistutti myös, että Granlund sopisi hyvin Islandersin pelityyliin, koska hän on hyvä karvaamaan ja tekemään kiekonriistoja.

Sosiaalisessa mediassa on spekuloitu Islandersin mahdollisuudella hankkia tähtihyökkääjä Taylor Hall rämpivästä Buffalo Sabresista. Kelly ei lämpene ajatukselle.

– Hän ei rehellisesti sanottuna sovi mielestäni niin hyvin (Islandersiin). On tärkeintä löytää palapeliin parhaiten sopiva pala eikä loistokkain pala, näki Kelly.

NHL:n siirtotakaraja on 12. huhtikuuta.

Katso twiitti alta.

Lue myös:

    Uusimmat