NHL:ään palannut Jesse Puljujärvi kerää kehuja Edmonton-luotsilta – "Se on vain ajan kysymys"

Edmonton Oilersin päävalmentaja Dave Tippett on tyytyväinen siihen, miten NHL:ään palannut Jesse Puljujärvi on kauden avausotteluissa esiintynyt.

Yli vuoden jälkeen NHL-kaukaloihin palannut Puljujärven kausi on alkanut tehojen valoissa vaisusti, mutta luistin on siitä huolimatta kulkenut liukkaasti. Puljujärvi on näyttänyt kahdessa ensimmäisessä ottelussa lupaavia otteita päävalmentaja Tippetille.

– Hän on iso ja vahva kaveri. Hän suojaa kiekkoa hyvin, ampuu hyvin ja on säälimätön. Hän tekee töitä, on vahva kiekon kanssa ja haluaa kiekkoa jatkuvasti, Tippett kehuu Puljujärveä ottelun lehdistötilaisuudessa.

Tippett muistuttaa toimittajia siitä, että Puljujärvi on vasta palannut Pohjois-Amerikkaan, joten totuttelu takaisin pienen kaukalon peliin vaatii aikaa. Siitä huolimatta Puljujärven esitykset ovat jättäneet positiivisen maun.

– Minusta hän menee oikeaan suuntaan. On vain ajan kysymys, milloin kiekko menee verkkoon. Hän on sitoutunut pelaamaan todella kovaa ja tekee asioita, joita me haluamme tehdä. Hänen tekemisessään on paljon hyvää, Tippett sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat