NFL-pelaajalta sairas teko – irrotti vastustajan kypärän ja löi sillä tätä päähän: "Hän olisi voinut tappaa hänet"

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:ssä nähtiin karmiva tilanne Cleveland Brownsin ja Pittsburgh Steelersin välisessä ottelussa, kun Clevelandin Myles Garrett irrotti Mason Rudolphin kypärän ja löi sillä tätä päähän.

Cleveland voitti ottelun lukemin 21-7. Rudolphin joukkuetoverit riensivät apuun iskun jälkeen ja laittoivat Garrettin maihin. Tapaus on kuohuttanut NFL-piireissä.

– Hän olisi voinut tappaa hänet. En ole koskaan 17-vuotisen urani aikana ollut näin järkyttynyt, Hall of Famen jäsen Andre Reed twiittasi.

– En ole koskaan elämäni aikani nähnyt mitään noin sairasta. He tulevat sulkemaan hänet ulos 30 vuodeksi! Ihmisten päälle tallotaan, se oli katutappelua! Vihaan sitä, että minun pitää nähdä tuollaista lajissamme. Tuo ei kuulu ammattimaiseen amerikkalaiseen jalkapalloon, vuosina 2006-2016 sarjassa pelannut Reggie Bush kirjoitti.

Kolmelle pelaajalle jaettiin sanktioita tapahtuneen jälkeen. Garrett on pelikiellossa koko loppukauden ilman palkkaa ja hän sai teostaan sakot. Hänen joukkutoverinsa Larry Ogunjobi sai yhden ottelun pelikiellon ja sakkoja. Pittsburgihin Maurkice Pouncey sai kolmen ottelun pelikiellon sekä sakot. NFL_tiedotti, että lisärangaistukset ovat mahdollisia.

Garrett otti ottelun jälkeen vastuun teostaan. 

– Tein virheen ja menetin kontrollin. Se tulee vahingoittamaan joukkuettamme. Ymmärrän, että joukkuetoverini yrittivät suojella minua, mutta sen ei olisi tullut mennä niin pitkälle. Se on syyni, Garrett sanoi NBC:n mukaan.

Rudolph ei loukkaantunut tilanteessa.

– Se oli pelkurimaista, Rudolph totesi ESPN:n mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat