Katso: NFL-pelaaja lohduttomassa tilassa tuhottuaan joukkueensa Super Bowl -haaveet – "Tämä on raastavaa"

3:04
Tämä tilanne ratkaisi Super Bowl -paikan. Chiefs iski ratkaisevan potkumaalin vain sekunteja ennen loppua.

Cincinnati Bengalsin puolustaja Joseph Ossai romahti kyyneliin 20–23-tappioon päättyneen NFL:n AFC-konferenssin finaaliottelun jälkeen.

Ossai oli osallisena ottelun dramaattisesti ratkaisseessa tilanteessa, kun hän taklasi Kansas City Chiefsin tähtipelinrakentaja Patrick Mahomesin kumoon sääntöjen vastaisesti.

Tuomaristo katsoi Ossain käyttäneen tilanteessa tarpeetonta voimaa, joten Bengalsille tuomittiin tilanteen vuoksi 15 jaardin rangaistus.

Katso tilanne pääkuvan videolta!

Chiefs käytti lisäjaardit hyödykseen ja Harrison Butker potkaisi ratkaisevan kolmen pisteen potkumaalin vain muutama sekunti ennen ottelun päätöstä.

Ossai otti ratkaisun raskaasti ja puhkesi ottelun jälkeen kyyneliin.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

1:20
Joseph Ossai murtui kyyneliin ottelun jälkeen.

22-vuotias puolustaja asteli musertuneena median eteen tappiollisen ottelun jälkeen. Ossai tiedosti, että hänen virheensä maksoi mahdollisesti paikan Super Bowlissa.

– Minun täytyy vain oppia tästä kokemuksesta. Minun täytyy tietää, etten mene niin lähelle pelinrakentajaa, kun hän on niin lähellä sivurajaa. Minun on oltava parempi, Ossai toteaa FOX19:n haastattelussa.

Ossai on kiitollinen joukkuetovereiltaan saamastaan tuesta.

– Me olemme yhtä perhettä. Kun asiat menevät vaikeiksi, emme ala osoittelemaan ketään sormella, vaan tuemme toisiamme. Olen iloinen, että he tukevat, koska tämä on raastavaa, pettynyt Ossai sanoo.

Joukkueen päävalmentaja Zac Taylor ei sysännyt syytä Ossain niskoille.

– Hän rakastaa tätä lajia. Hän rakastaa olla osana tätä joukkuetta. Ei se ratkennut tuohon tilanteeseen, Taylor summasi lehdistötilaisuudessa.

15 jaardin rangaistukseen johtanut rike jakoi vahvasti mielipiteitä sosiaalisessa mediassa. Ottelun tuomarit eivät juurikaan kehuja keränneet.

– Tuomarit ovat olleet huonoja, mutta tuo oli selvä myöhäinen taklaus, entinen NFL-tähti Robert Griffin III kirjoittaa Twitter-tilillään.

– Et voi viheltää myöhäistä taklausta Mahomesiin sen jälkeen, kun olet vain minuutteja aiemmin jättänyt Burrowiin kohdistuneen myöhäisen taklauksen huomioimatta. Tuomarit olivat kamalia, urheilutoimittaja Bill Simmons tylyttää.

– En sano, että tuomarit tekivät väärän tuomion, mutta tuomareiden tehtävä on tuomita peliä, ei ratkaista sitä. Tuomareista on puhuttu nyt liian paljon, entinen NFL-pelaaja Emmanuel Acho kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja