Sydänpysähdyksen kärsineestä NFL-pelaajasta leviää käsittämätön salaliittoteoria, joukkuetoverilta voimakas jyrähdys: "Lopettakaa tuo paska"

1:41
NFL-seura Buffalo Billsin kannattajat antoivat Damar Hamlinille tyylikkään vastaanoton.

Sydänpysähdyksen NFL-pelissä saaneesta Buffalo Billsin Damar Hamlinista leviää mediassa käsittämättömiä salaliittoteorioita. Bills-pelinrakentaja Josh Allen kommentoi väitteitä suorasanaisesti.

24-vuotias Hamlin koki sydänpysähdyksen tammikuussa kesken Buffalon ja Cincinnati Bengalsin välisen NFL-ottelun, kun hän sai taklaustilanteessa vastustajan kypärästä kovan iskun rintakehäänsä. Hamlin lyyhistyi pian tilanteen jälkeen maahan ja hänen sydämensä pysähtyi.

Hamlinia elvytettiin pitkään kentällä, kunnes sydän saatiin jälleen käyntiin. Hamlin oli tapauksen jälkeen sairaalassa useita päiviä kriittisessä tilassa.

Nyt Hamlin on jo päässyt sairaalassa ja oli sunnuntaina katsomassa Buffalo Billsin NFL-pudotuspeliottelua Bengalsia vastaan. VIP-aitiosta ottelua seurannut Hamlin sai yleisöltä upean vastaanoton, kun tv-kamerat taltioivat Hamlinin lähetykseen.

Katso tilanne pääkuvan videolta.

Ottelun jälkeen sosiaalisessa mediassa levisi kuitenkin käsittämättömiä salaliittoteorioita Hamlinista. Hamlin oli verhoutunut ottelussa aurinkolaseihin ja huppuun, mikä sai monet uskomaan, ettei katsomossa nähty hahmo ollut oikeasti Hamlin, vaan NFL:n juonima kaksoisolento, koska NFL haluaisi peitellä Hamlinin todellista kohtaloa ja jopa "mahdollista kuolemaa".

Monet toivovat Hamlinin astuvan median eteen ja ampuvan villit salaliittoteoriat roskakoriin kertaheitolla.

– On kulunut 18 päivää siitä, kun Damar Hamlin lähti sairaalasta, mutta hän ei voi antaa haastattelua? NFL voisi lopettaa kaiken tämän spekulaation yhdellä lehdistötilaisuudella. Se olisi hyvä heidän bisnekselleen. Mutta NFL ei voi tehdä niin, toimittaja Emerald Robinson ihmettelee Twitter-tilillään.

Tieto Hamliniin kohdistuvista salaliittoteorioista kiiri myös Buffalo Billsin tähtipelinrakentaja Josh Allenin korviin, kun hän oli ESPN:n Kyle Brandt’s Basement -ohjelman vieraana. Allen ampui puheet suoralta kädeltä alas.

– Tuo on tyhmää. Hän oli kanssamme pukukopissa ennen peliä. Kyllä, hän oli Damar. Mahdollisuus (kaksoisolennolle) on täysin nolla. Hän on Damar Hamlin, veljemme. Hän oli luonamme ennen peliä ja sen jälkeen. Hän katsoi peliä aitiosta perheensä kanssa. Ihmisten on lopetettava tuo. Lopettakaa tuo paska, Allen jyrisee.

Myös Hamlin itse reagoi teorioihin napakasti. Hamlin julkaisi Twitter-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa hänestä tehdyn tyylikkään muraalin edessä. Kuvateksti oli kuitti villeille salaliittoteorioille.

– "Klooni", Hamlin kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja