NBA-supertähti tönäisi katsomossa vastustajaseuran omistajaa – päävalmentajan kommentti tyhjensi pankin: "En välitä paskaakaan"

Denver Nuggetsin ja Phoenix Sunsin välisessä neljännessä pudotuspeliottelussa sunnuntaina koettiin erikoinen tilanne, kun katsomossa pallon kaapannut Suns-omistaja Mat Ishbia joutui Denverin Nikola Jokicin tönäisemäksi. 

Phoenix voitti ottelun pistein 129-124 ja tasoitti sarjan 2-2:een. Ottelun puolivälissä nähtiin illan kohahduttanut tilanne pallon lentäessä katsomon puolelle. Phoenixin omistaja Ishbia kaappasi pallon itselleen, eikä suostunut luovuttamaan sitä Jokicille. 

Pallo lensi syvemmälle katsomon uumeniin ja Ishbia lennähti nurin Jokicin kyynärpään osuttua tähän. Jokic sai tilanteesta teknisen rikkeen, mutta oli eri mieltä tuomariston kanssa tapahtuneesta. 

– Tiedän, kuka hän on, mutta hän katsoja, vai mitä? Jos hän istuu katsomossa, niin hän on katsoja, vai mitä? Hän ei saa vaikuttaa peliin pitämällä palloa hallussaan. Hän on katsoja. Hänet pitäisi potkia ulos, jos hän vaikuttaa peliin, Jokic sanoi ottelun jälkeen.

NBA ei ole toistaiseksi tiedottanut kurinpidollisista toimista. Yhteenotosta huolimatta Jokic pelasi upean ottelun. Hän heitti 53 pistettä ja antoi 11 syöttöä. Se on toiseksi suurin pistelukema sentterille NBA:n pudotuspelihistoriassa. Myös Denverin päävalmentaja Mike Malone kommentoi ottelun jälkeen tapahtunutta.

– Se on mielestäni hullua, että Nikola sai teknisen rikkeen. Hän on menossa hakemaan palloa ja joku fani pitelee siitä kiinni, ihan kuin hän haluaisi osallistua peliin, Malone totesi.

Malonelle kerrottiin tämän jälkeen, että kyseessä oli Phoenixin omistaja Ishbia.

– En välitä paskaakaan, Malone kuittasi.

Denverin ja Phoenixin välinen viides ottelu pelataan varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa.

Katso tilanne ja Denverin päävalmentajan Mike Malonen kommentit alta.

Lue myös:

    Uusimmat