Neymar purki lisää turhautumistaan – sätti PSG:n nuorukaisia: "Heidän täytyy kunnioittaa meitä"

3:26
Videolla kuvaa Rennesin mestaruusjuhlista.

PSG:n supertähti Neymar oli silminnähden turhautunut, kun PSG hävisi Rennesille Ranskan cupin finaalissa.

Neymar onnistui finaaliottelussa maalinteossa, mutta brassitähden 2-0-osuma jäi laihaksi lohduksi, sillä Rennes nappasi pokaalin rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Neymar oli ottelun jälkeen erittäin turhautunut ja ajautui sanaharkkaan jopa sivullisen katsojan kanssa. Sanaharkan yhteydessä Neymar löi katsojaa nyrkillä. Brassitähti jatkoi turhautumisensa purkamista lehdistötilaisuudessa, jossa tulilinjalle joutuivat PSG:n nuoret lupaukset.

– Meidän täytyy olla yhtenäisempiä pukukopissa. Näen monia nuoria pelaajia, jotka eivät ole suoranaisesti hukassa, mutta heiltä puuttuu kuuntelutaitoa, Neymar tilittää Goalin mukaan.

Neymarin sanojen mukaan nuoremmat pelaajat eivät osoita tarpeeksi kunnioitusta kokeneempia pelaajia ja valmentajia kohtaan.

– Heidän täytyy kuunnella enemmän kuin puhua. Joskus, kun kokeneempi kaveri puhuu, he vastaavat heti takaisin. Valmentaja puhuu ja he tiuskivat. Tämä ei ole sitä, miten joukkue toimii, Neymar jatkaa.

– Me olemme kokeneempia, joten heidän täytyy kunnioittaa ja kuunnella meitä hieman enemmän. Niin minunkin piti tehdä, kun aloittelin uraani, Neymar painottaa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja