Barcelonan supertähti Lionel Messi haaveilee kahdesta huippuluokan paluumuuttajasta – "Rakastaisimme sitä"

Barcelonan tähtipelaaja Lionel Messi haaveilee kahdesta valtavasta paluumuuttajasta tammikuun siirtoikkunan lähestyessä.

Barcelonan ympärillä on pyörinyt viime viikkoina isoja huhuja, sillä kesällä 2017 Barcelonasta PSG:n riveihin siirtynyttä Neymaria on viety huhuissa takaisin Barcelonaan. Vaarallisen hyökkäystrion Neymarin ja Luis Suarezin kanssa muodostanut Messi ottaisi Neymarin avosylin vastaan, mutta pitää siirtoa kuitenkin epätodennäköisenä.

– Näen sen haastavana, mutta me rakastaisimme sitä, jos hän palaisi. Hän oli tärkeä sekä kopissa, että kentällä, Messi toteaa Marcan mukaan.

– Olemme hyviä ystäviä ja olemme viettäneet yhdessä mukavia hetkiä. Mielestäni hänen on kuitenkin erittäin vaikea lähteä Pariisista. PSG ei anna kenenkään viedä Neymaria, Messi jatkaa.

Neymarin lisäksi Messi toivoo Barcelonaan myös toista maailmanluokan paluumuuttajaa. Messi nimittäin toivoo pelaavansa vielä joskus tätä nykyä Manchester Cityä valmentavan Pep Guardiolan alaisuudessa.

– Vaikka se on vaikeaa, haluaisin työskennellä vielä uudestaan Guardiolan kanssa. Hän on yksi maailman parhaista valmentajista. Sen takia haluaisin hänen tulevan takaisin.

Lue myös:

    Uusimmat