New York Rangers tiputti huippu-uutisia Kaapo Kakosta

3:42
Katso videolta näyte Kaapo Kakon maalinteosta.

New York Rangersin puheenjohtaja John Davidson vahvistaa, että Kaapo Kakon odotetaan pelaavan jääkiekkoliiga NHL:n pudotuspelivaiheessa.

Tulokaskauttaan NHL:ssä pelanneella Kakolla, 19, on ykköstyypin diabetes. Sitä potevat ovat alttiimpia vakaville komplikaatioille, jos he altistuvat koronavirukselle.

– Hän on testattu, hän voi hyvin. Juuri nyt odotamme häntä kokoonpanoomme, Rangersin puheenjohtaja Davidson sanoi MSG Networksin haastattelussa NHL:n verkkosivujen mukaan.

NHL:n pudotuspelivaiheeseen otetaan mukaan 24 joukkuetta, ja Rangers kohtaa ensin paras viidestä -sarjassa Carolina Hurricanesin. 

Mukana olevat joukkueet saavat aloittaa harjoitusleirit heinäkuun 10. päivänä, mutta leirien pituutta ja pelien aloituspäivää ei ole vielä julkistettu.

"Tämä on turvallista, kun noudatetaan protokollaa"

Kakko on ollut harjoittelemassa koti-Suomessa. Rangers on ollut Davidsonin mukaan säännöllisesti häneen yhteydessä erityisesti hänen terveystilanteeseensa liittyen.

– Me näemme, että tämä on turvallista, kun hän noudattaa protokollaa ja me kaikki teemme niin. 

Davidson korostaa Rangersin lääkärien olevan tilanteen tasalla. Jos tilanne muuttuisi ja heidän mukaansa Kakon ei tulisi pelata, hän ei pelaisi.

– Mutta jos he antavat meille vihreää valoa ja hän itse – se on hänen päätöksensä, muistakaa – haluaa pelata ja puhuu perheensä kanssa, hän pelaa.

Kakko summasi NHL:n 66 runkosarjaottelussa tehopisteet 10+13= 23.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja