Mainos

Nerokasta vai aivan kauheaa? Nainen jakoi humoristisen kikan, jolla lapset saa kuriin – tarvitset vain vitosen setelin ja seinän

Australialaisnaisen "viiden dollarin peliä" kehuttiin ensin nerokkaaksi, mutta sitten seurasi kritiikkiryöppy. Todellisuudessa kyseessä oli kuitenkin huumorivideo.

Joskus vanhempien ideat saattavat yksinkertaisesti loppua, kun vilkkaille lapsille yrittää keksiä tekemistä siksi aikaa, että itse saisi hoidettua juoksevat asiat ja kotityöt. Nuorella australialaisella naisella on kuitenkin ongelman kanssa kamppaileville erikoinen vinkki, joka ei vaadi kuin vitosen setelin ja seinän.

Facebookiin hauskoja videoita tuottava Bree Tomasel leikkii joulukuussa julkaistulla Facebook-videolla "hoitamiensa" lasten kanssa peliä, jota hän houkutteli pelaamaan viiden dollarin palkkiolla. Hän sai lapset heti mukaan.

Yksinkertaisen pelin ideana oli, että lapset laittoivat seinän ja otsansa väliin viiden dollarin setelin, ja se kumpi jaksoi seistä kauemmin pudottamatta seteliä, voitti rahan itselleen.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ja tämän nainen väittää totisesti toimineen: kekseliään "lastenvahdin" mukaan lapset seisoivat hiljaa seinää vasten hänen välillä kysellessä heidän mietteitään. Kymmenen minuutin päästä Breellä oli jo aikaa nauttia virvokkeita samalla kun hän kannusti lapsia sanomalla ”joku tulee voittamaan”.

Videolla nainen kuitenkin kommentoi itse olleensa se todellinen voittaja siideriä siemaillessaan. Kuitenkin myös lapset olivat pelin jälkeen iloisia: kun Bree laski pelin loppuun ja ojensi molemmille lapsille heidän setelinsä, he hymyilivät ja sanovat sen olleen rahan arvoista.

Huumorivideo kohtasi krittiikkimeren

Breen mukaan leikistä kuvattu video keräsi hänen Facebook-sivullaan paljon positiivista palautetta, kikkaa kehuttiin suorastaan nerokkaaksi. Kun video kuitenkin levisi laajemmalle kolmansille osapuolille, nainen kertoo saaneensa paljon rankkaa kritiikkiä.

Videolla on nyt jo yli kolme miljoonaa näyttökertaa ja tuhansia jakoja.

– Sen jälkeen, kun video julkaistiin kolmansien osapuolien sivuilla, olen saanut kritiikkiä, että se oli lasten hyväksikäyttöä ja haitallista lapsille, mikä mielestäni on todellisuudessa epäkunnioittavaa niitä ihmisiä kohtaan, jotka ovat oikeasti kokeneet jotkain kauheaa, hän sanoo.

Bree paljastaa, että video oli kuvattu huumorimielessä lasten ja aikuisten välisestä leikistä joulun alla. Bree ei itseasiassa toiminut lapsille lastenhoitajana, ja heitä valvottiin koko ajan noin kymmenen minuuttia kestäneen videon kuvauksen ajan.

– Luulen, että ihmiset vain etsivät tänä päivänä jotakin, josta he voivat olla järkyttyneitä. Internet voi olla paha paikka. Mutta minä vain haluan luoda hiukan valoa ja naurua pimeään maailmaan, jossa elämme tänä päivänä, nainen sanoo.

Breellä on Facebookissa jopa 200 000 seuraajaa, ja hänet tunnetaan hauskoista videoistaan.

– Rakastan sitä, että saan ihmiset nauramaan.

Lähteet: The Daily Mail, Facebook

***

7:36

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.