Mainos

Neljän lapsen äiti avautuu salasuhteestaan nuorempaan mieheen – kesäromanssi jätti pysyvän jäljen

Perheenäiti avautuu salasuhteestaan.

Kun Jayne Warwick*, 49, flirttaili avoimesti itseään kahdeksan vuotta nuoremman miehen, 41-vuotiaan Charlesin* kanssa, hän tunsi kehossaan sellaista kipinöintiä, jota ei 12 vuotta kestäneessä avioliitossa ollut. Kotona odottavalla miehellä oli tapana jättää Jayne huomiotta tai mollata tätä.

Daily Mailin kirjoituksessaan Jayne kertoo, ettei ollut suunnitellut suhdetta ja suhtautuneen aiemmin jyrkän tuomitsevasti pettämiseen. Kaikista pahinta pettämisessä hänen mielestään oli, jos pariskunnalla oli lapsia. Neljä lasta jäivät ajatuksissa kuitenkin taka-alalle, kun nuorempi mies pyysi häntä kanssaan vesihiihtämään.

Treffeillä Jaynen ihastuminen syttyi uusiin mittoihin. Päiviin Jayne ei ajatellut kuin tuota ihanaa miestä, jonka kanssa vietetty päivä oli ollut yksi Jaynen elämän parhaimmista. 

Epävarmuus ikääntyneestä ulkonäöstä osoittautui turhaksi

Jayne kirjoittaa avioliittonsa olleen salasuhteen syntymisen aikoihin kuin taantumassa. Hän ei ollut aikoihin jaksanut huolehtia ulkonäöstään, kuten aiemmin – vahaukset, manikyyrit ja meikkaaminen aviomiestä varten eivät varsinaisesti kiinnostaneet.

Nuorempi mies sytytti Jaynessa uuden innostuksen ulkonäköään koskien. Hän pohti kuumeisesti, oliko mies huomannut hänen ohentuneet hiuksensa, lakkaamattomat kyntensä ja rypistyneen ihonsa. Korviaan myöten ihastunut perheenäiti varasi ajan kauneushoitolasta.

Suhteen muututtua fyysiseksi Jayne alkoi häpeillä neljä lasta kantanutta ja syöttänyttä vartaloaan. Hän toivoi kehonsa olevan nuorempi, sillä hänen oikea ikänsä ei ollut paljastunut miehelle. Jayne kun piti asian mielellään salaisuutena.

Mies ei kuitenkaan tuntunut välittävän Jaynen iästä tai vartalon muutoksista. Kirjoituksessaan Jayne kertoo tämän olleen hellä ja huomaavainen rakastaja, joka sai sytytettyä seksiin kyllästyneen naisen intohimon.

Mies ei kestänyt huhumyllyä, mutta jätti tunnejäljen

Vaikka pari yritti pitää suhteensa salassa, huhut kaupungilla alkoivat kiertää. He alkoivat vältellä entistä enemmän julkisia tapaamisia. Eipä kauaakaan, kun mies alkoi vältellä yhteydenpitoa ylipäätään. Ensin vähenivät viestit ja lopulta mies ei vastannut enää Jaynen soittoihinkaan.

Jayne on viimeksi kuullut miehestä vuosi sitten. Aistilliset mekot ja silkkiset alusvaatteet ovat lentäneet menemään. Jayne on palannut kokonaisvaltaisesti takaisin vanhaan elämäänsä, jossa aviomiehen huomionosoitus on merkki siitä, että hän on tehnyt jotain väärää.

Vaikka välillä on tullut hetkiä, jolloin Jayne on sulkeutunut yksin komeroon itkemään hylätyksi tulemisen tunnettaan, hän kokee lähinnä ironiseksi sen, että nimenomaan mies oli suhteen poikkipanija. Eihän eronneella herralla ollut puoltakaan niin paljoa menetettävää kuin Jaynella itsellään.

Suhteen päättyminen satutti, mutta aina kun tilanne kotona käy kestämättömäksi, Jayne muistelee kesän kestänyttä romanssiaan, joka vapautti sen nuoren ja huolettoman sielun, joka yhä elää hänen ikääntyvässä vartalossaan.

* nimet muutettu

Lähde: Daily Mail

***

1:35

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.