Mies petti raskaana olevaa tyttöystäväänsä – nainen viritti ansan: "En tiennyt, itkeäkö vai nauraa"

Holly tuli raskaaksi puoli vuotta tuntemalleen miehelle, joka osoittautuikin maailmanluokan pettäjäksi ja valehtelijaksi. Neuvokas nainen sai miehen kuitenkin kiinni itse teosta, kertoo brittilehti The Sun.

Holly Standing, 27, odotti hänen ja miehensä Nunon, 45, ensimmäistä yhteistä lasta. Hollyn pettämisepäilykset miestään kohtaan heräsivät puolivahingossa, kun nainen oli kirjautumassa Nunon puhelimella omalle sähköpostitililleen.

Kesken kirjautumisyrityksen puhelimen ruudulle ponnahti Find My Fling -nimisen sivuston mainosikkuna. Utelias nainen klikkasi linkkiä, joka vei treffisivustolle – hänen miehensä profiiliin.

– Sen täytyy olla vanha profiili, joka on unohtunut poistaa, Holly kertoo ajatelleensa aluksi.

Miehen käytös oli muuttunut 

Alkujärkytyksen jälkeen Holly alkoi kiinnittämään tarkempaa huomiota miehensä käytökseen. Jo samana iltana nainen joutui toteamaan, ettei hänen rakastamansa mies ollut enää samanlainen kuin tämä oli ollut kuukausia aiemmin.

Nukkumaan mennessä Holly riisui vaatteensa, mutta Nuno ei kiinnittänyt juurikaan huomiota kauniiseen ja alastomaan naisystäväänsä.

– Hän on aina ollut hellä ja hukuttanut minut kehuillaan ja suudelmillaan, mutta nyt tunsin itseni kuin rikkinäiseksi vanhaksi leluksi – hylätyksi ja ei-toivotuksi.

Kun Holly otti asian puheeksi valehtelijamiehensä kanssa, Nuno meni puolustuskannalle.

– Rauhoitu Holly, se oli vain tilapäistä. Meillä oli silloin vaikeaa. Minulla ei ollut aikomustakaan tavata häntä, Nuno selitteli.

Holly viritti ansan miehelleen

Koska Holly ei ollut täysin varma, voisiko luottaa enää miehensä sanaan, hän viritti tälle ansan.

Koska Nuno oli heikkona kauniisiin naisiin, Holly päätti luoda sellaisen tekemällä Facebookissa feikkiprofiilin Maria-nimellä.

– Löysin jonkun tuntemattoman kuvia Internetistä ja lisäsin kuvia ja jopa ystäviä feikkitilille varmistaakseni, että se näyttää aidolta. Meni tunteja täydellisen ”Marian” luomiseen, Holly kertaa ansanviritysoperaatiotaan.

Mies tarttui syöttiin romanttisella otteella

Holly pyysi Nunoa Facebook-kaveriksi feikkitilillään. Nuno tarttui syöttiin nopeasti ja lähestyi ”Mariaa” välittömästi viesteillä.

Kävi heti ilmi, että Nuno oli suorastaan patologinen valehtelija, jonka viesteissä ei ollut minkäänlaista totuudenperää. Hän esimerkiksi kertoi olevansa noin 10 vuotta todellista ikäistään nuorempi ja juuri eronnut sinkkumies, joka on valmis löytämään uuden rakkaden.

Viestit saivatkin pian myös romanttisen sävyn.

– Voin kertoa, että olen erinomainen rakastaja ja todella romanttinen, Nuno muotoili viesteissään.

Miehen käytös muuttui entistäkin likaisemmaksi

Holly alkoi olla jo lopen kyllästynyt Nunon välinpitämättömyyteen: tällä kertaa mies ei saapunut neuvolakäynnille, eikä hän vastannut yhteydenottoihin.

Samalla, kun Holly katseli parin yhteisen lapsen tekemiä liikkeitä ultran kautta, hänen miehensä flirttaili naisille netissä.

Alastonkuvat olivat viimeinen niitti

Miehen töppäilyt saivat viimeisen naulan arkkuunsa, kun Nuno haaveili yhteisestä suihkusta ”Marian” kanssa, ja toivoikin, että voisi soittaa ihastukselleen.  

– Ystäväni suostui esittämään ”Mariaa”. Jälkeenpäin Nuno kertoi, kuinka hän rakasti kuulla Marian ääntä, eikä malttanut odottaa, että pääsee suutelemaan tätä ensitreffeillä. En tiennyt, itkeäkö vai nauraa, Holly kertaa tapahtumia.

Kun Nuno alkoi lähettää itsestään puolialastomia kuvia, Holly koki nähneensä tarpeeksi. Mies yritti viimeiseen asti kiistää uskottomuutensa, mutta oli liian myöhäistä – Hollylla oli vedenpitävät todisteet.

Riitaisa ero olikin helpotus

Pariskunta erosi riitaisissa merkeissä, eivätkä he ole enää toistensa kanssa tekemisissä.

Parin lapsi syntyi maaliskuussa, kun Nuno ei ollut enää kuvioissa.

– Olen vain iloinen, että sain hänet kiinni ennen kuin olisin kuluttanut häneen yhtään enempää aikaa, Holly kertoo tyytyväisenä.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat