Lauran pelko kävi toteen kesken raskauden – aviomies alkoikin seurustella nuoremman siskon kanssa: "Kaksi elämäni rakkainta ihmistä pettivät minut"

Laura oli ollut aina huolestunut miehensä ja siskonsa liiankin tuttavallisista väleistä. Lopulta naisen pelko kävi toteen, kun hänen raskausaikanaan selvisi, että mies vaihtoi sittenkin nuorempaan, kertoo The Sun.

Kun Laura tapasi Rikkin vuonna 2010, mies vei maton hänen jalkojensa alta. Rikki oli luonteeltaan karismaattinen ja ihailtavan huomaavainen – eli kaikkea sitä, mitä hän oli koskaan mieheltä osannut toivoa.

Lisäksi Rikki rakasti Lauran kahta aiemmassa suhteessa alkunsa saanutta lasta aivan kuin omiaan.

Tulisesti rakastunut pariskunta meni kihloihin kaksi vuotta myöhemmin ja heille siunaantui lopulta yhteensä neljä lasta.

Kuittasi varoitusmerkit raskaushormoneilla

Kun pari muutti ensimmäistä kertaa saman katon alle, Lauran pikkusisko Caitlin muutti perheen luokse. Caitlin oli ikänsä puolesta Lauralle pikemminkin kuin oma lapsi – olihan Caitlin vain muutamaa vuotta Lauran esikoista vanhempi.

Vaikka perheen arki oli hektistä, Laura oli alkanut pistää merkille, että hänen miehensä ja teini-ikäinen siskonsa viihtyivät ehkä liiankin hyvin yhdessä. Ja vaikka Caitlin muutti myöhemmin pois pariskunnan luota, hän kyläili Lauran ja Rikkin luona alvariinsa.

– Ei ollut yksi tai kaksi kertaa, kun näin Caitlinin ja Rikkin painautuneena toisiaan vasten sohvalla Rikkin näyttäessä jotain puhelimeltaan. Olin tahtomattanikin mustasukkainen, Laura muistelee tilanteita, joissa koki itsensä ulkopuoliseksi omassa kodissaan.

Eipä aikaakaan, kun Caitlin alkoi käydä pariskunnan kotona silloinkin, kun Laura ei ollut maisemissa. Vaikka pelko kaksikon romanttisesta suhteesta alkoi hiipiä Lauran ajatuksiin, hän vakuutteli päänsä olevan vain raskaushormonien sekoittama.

Niin ei kuitenkaan lopulta ollut. 

Mies jätti puhelimitse

Rikki muuttui hiljalleen etäisemmäksi ja vietti aikaansa paljon puhelimellaan selvästi viesteihin vastaillen.

– Kun Rikki mainitsi Caitlinin yhä useammin keskustelujen yhteydessä, minusta alkoi tuntua, ettei kaikki ole täysin kunnossa, Laura muistelee. 

Pian kaksikolle muodostui omia sisäpiirivitsejä ja he kutittelivat toisiaan. Kun Laura kysyi Rikkiltä suoraan mahdollisesta suhteesta, mies kiisti kaiken.

Eipä aikaakaan, kun Laura sai puhelun mieheltään Rikkiltä joulukuussa 2017.

– En enää rakasta sinua. Minun on jätettävä sinut, sillä en kestä tätä tilannetta enää. Olet liian vainoharhainen, mies sanoi puhelimessa vakavalla äänellä.

Kun Laura kysyi, liittyikö miehen päätökseen kolmansia osapuolia, mies kiisti edelleen kaiken. Puhelun jälkeen mies pakkasi tavaransa ja lähti.

Syyllisyys kalvaa – kolmikko ei ole enää puheväleissä 

Rikkin ajoitus oli huonoin mahdollinen, sillä Laura oli pettämiskohun aikana raskaana ja kaipasi miehensä tukea.

Täysi-ikäistynyt Caitlin oli aluksi siskonsa tukena, mutta pian hänkin lopetti yhteydenpidon kokonaan. Samoin Rikki, joka osallistui vain lapsiin liittyviin neuvotteluihin. 

– Suhteemme oli ollut kuolleena jo vuosien ajan, jatkoin sitä vain lasten vuoksi. Caitlin oli tukenani ja näki, mitä suljettujen ovien takana tapahtuu. Siksi lähennyimme. Tunnen itseni nyt paljon onnellisemmaksi, vaikken halunnutkaan asioiden menevän näin, Rikki kuvailee tilannetta The Sunille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lauran maailma murtui lopullisesti, kun Caitlin ja Rikki julkistivat suhteensa Facebookissa. Hän on kokenut syyllisyyttä useiden kuukausien ajan ja soimaa edelleen itseään siitä, ettei osannut reagoida varoitusmerkkeihin ajoissa.

Tilannetta ei helpota se, että kolmikko ei ole keskustellut kunnolla siitä, mitä tapahtui. He vain yrittävät selviytyä tilanteesta vähin äänin. 

– Kun Rikki tulee katsomaan lapsia, en voi edes katsoa hänen päälleen. En voi uskoa, että kaksi elämäni rakkainta ihmistä pettivät minut näin, Laura sanoo pettyneenä.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Caitlin ei halunnut kommentoida hänen ja Rikkin suhdetta, sillä katsoo suhteen siskoonsa olevan mennyttä aikaa, johon hän ei halua enää palata. Hän kertoo asuvansa nyt yhdessä miehen kanssa.

Lähde: The Sun 

Lue myös:

    Uusimmat