Mainos

Neljän lapsen äidillä erikoinen ongelma – uskoo olevansa liian kaunis löytääkseen rakkautta

Neljätoista vuotta sinkkuna ollut nainen pelkää, ettei tule koskaan löytämään tosirakkautta liian kauniin ulkonäkönsä vuoksi. 

Neljän lapsen äiti Dawn Cousinsinsin, 44, mukaan hänen upea ulkonäkönsä kerää huomiota missä tahansa hän liikkuukin – niin yökerhoissa kuin työpaikallakin. Naisen mukaan ei ole lainkaan liioiteltua sanoa, että kaikki miehet, hänen teini-ikäisten lastensa miespuoliset ystävät mukaan lukien, lankeavat hänen jalkojensa juureen. 

Vaikka miesten huomio saattaakin kuulostaa joidenkin naisten korviin unelmatilanteelta, Dawn itse kuvailee tilannetta painajaismaiseksi.

– Juttu on niin, että näytän puolet ikäistäni nuoremmalta, ja kaikenikäiset miehet aina 18-vuotiaista ikäloppuihin, kuolaavat perääni koko ajan, Dawn kuvailee ongelmaansa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka naisella on ikää jo yli 40 vuotta, hänen kasvoihinsa ei ole ilmestynyt ainoatakaan ryppyä, ja naisen mukaan häntä luullaankin usein keski-ikäisen äidin sijaan 25-vuotiaaksi nuoreksi naiseksi. 

"En voi seurustella lihavan, ruman tai vanhan miehen kanssa"

Jo 14 vuotta sinkkuelämää viettänyt Dawn pelkää, että upea ulkonäkö estää häntä saavuttamasta onnea ja löytämästä tosirakkautta. Naisen mukaan tällä hetkellä hän saa peräänsä miehiä, jotka kulkevat ainoastaan ulkonäön, eivät todellisen parisuhteen perässä.

– Joskus toivon, etten näyttäisi näin hyvältä. Siten saattaisin kiinnittää sellaisen oikean miehen huomion, jonka kanssa voisin viettää loppuelämäni, Dawn toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Parisuhteen löytymistä saattaa hidastaa myös se, että naisella on melko tiukat kriteerit tulevaa puolisoansa varten.

– Haluan löytää miehen, jonka kanssa voin mennä naimisiin. Mutta hänen tulee olla kanssani samalla tasolla, hänen täytyy näyttää nuorekkaalta ja kuntoilla edes vähän.

Englannissa asuva Dawn suunnittelee lähtevänsä Yhdysvaltoihin paremman tarjonnan perässä. Naisen mukaan englantilaisilla miehillä ei ole hänelle enää mitään tarjottavaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– En voi seurustella lihavan, ruman tai vanhan miehen kanssa, koska näytän itse niin nuorelta ja kauniilta, Daw noteaa.

Lähde: TheSun 

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.