Mainos

"Tavallisen näköisillä on helpompaa" – nainen uskoo olevansa liian hyvännäköinen löytääkseen rakkautta

26-vuotiaalla Cherellellä on erikoinen teoria sinkkuutensa syistä. – Tavallisen näköiset tytöt saavat pitkät ihmissuhteet, ja minä saan suudella sammakoita.

26-vuotiaalla Cherelle Neillellä ei ole kumppania. Neillellä on erikoinen teoria sinkkuutensa syistä: hän uskoo olevansa liian hyvännäköinen, kertoo Daily Mail.

Englantilainen Neille uskoo miesten pelkäävän häntä: monet olettavat, ettei hänen kaltaisensa ihminen voi olla mukava. Neillen ex-rakaskin halusi naisen mukaan vain esitellä Neilleä ystävilleen kuin palkintoa konsanaan. 

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Neille onkin nyt luovuttanut kumppanin etsimisen suhteen.

– Mielestäni tavallisen näköisillä naisilla on helpompaa, miehet haluavat oppia tuntemaan heidän persoonansa, koska ulkonäkö on keskinkertainen. Minä taas saan aina vääränlaista huomiota, miehet eivät halua tuntea minua ihmisenä, Neille kuvaa.

– Tavallisen näköiset tytöt saavat pitkät ihmissuhteet, ja minä saan suudella sammakoita.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Neille kertoo vetävänsä puoleensa aivan vääränlaisia miehiä. Monet myös olettavat, että hän on töykeä tai ”liian hyvännäköinen” kiinnostuakseen.

– Olen kyllästynyt siihen, että ihmiset olettavat minun olevan ilkeä, kun olen oikeasti ihana ihminen.  Kun olen treffeillä, miehiä kiinnostaa vain ulkonäköni, he eivät koskaan kuuntele, mitä puhun.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Myös naiset ovat Neillen mukaan kateellisia, ja hänellä on vain yksi ”todellinen ystävä”.

– Instagramissa saan lukemattomia vihaisia kommentteja. Yksi tyttö lähetti viestin, jossa sanoi ”luulet olevasi nätti, muttet ole, mene tappamaan itsesi”. Vähän aikaa sitten eräs mies lähetti viestin ja sanoi ”ajattelet olevasi liian hyvä kellekään”. Toivoisin vain, etteivät ihmiset tuomitsisi kirjaa kannen perusteella, koska en ole tuollainen ihminen.


***

2:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.