Uskoisitko liki viisikymppiseksi? Victoria on joutunut valehtelemaan iästään saadakseen työkeikkoja: "He eivät voineet uskoa, että olin vuosikymmenen vanhempi"

Liki viisikymppistä naista voisi luulla vuosikymmentä nuoremmaksi.

Victoria Featherstone Pearce on tottunut siihen, että ihmiset arvioivat hänen ikänsä rutkasti todellisuutta noremmaksi. 48-vuotias brittimalli kiittelee erityisesti vegaaniruokavaliota nuorekkuudestaan.

Lontoolainen Victoria kertoo olleensa kasvissyöjä 6-vuotiaasta lähtien ja vegaani 33-vuotiaasta, kertoo New York Post.

– En häpeä sanoa, että minusta tuntuu ja minä näytän hyvältä – haluan jatkaa rokkaamista ja seksikkäänä olemista 90-vuotiaaksi, nainen sanoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Vääristynyt kuva"

Liki viisikymppinen Victoria kokee olevansa terveempi ja myös näyttävänsä terveemmältä kuin koskaan kaksikymppisenä. Puhtoinen elämäntyyli saakin kiitosta, ja nainen vakuuttaa, ettei ole koskenutkaan Botoxiin.

Instagramissa nainen kuitenkin toppuuttelee räväköitä vegaaniruokavaliota kiitteleviä otsikoita, mutta toteaa, että vaikkei hänen ulkonäkönsä ole täysin vegaaniuden ansiota, on ruokavalio todella ollut merkittävä tekijä terveyden, hyvinvoinnin ja kirkkaan ihon ylläpidossa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä​​​​​​​

Nuorekas ulkonäkö ei kuitenkaan välity mallina toimivan naisen mahdollisille työnantajille puhelimen välityksellä.

– Mallialalla minulla on ollut kokemuksia, joissa olen puhunut jonkun kanssa puhelimessa ja minut on sivuutettu ikäni vuoksi. Ihmiset kuulevat, että olen 48-vuotias ja vääristynyt kuva juolahtaa heidän mieleensä.

"Kerroin totuuden, kun he palkkasivat minut..."

Joskus Victoria onkin valehdellut saadakseen työkeikkansa. Nainen kertoo valehdelleensa iästään hiljattain päästäkseen saksalaiseen mainokseen, johon haettiin maksimissaan 38-vuotiasta naista. 

– Kerroin totuuden, kun he palkkasivat minut, eivätkä he voineet uskoa, että olin vuosikymmenen vanhempi.

"Mallina toimimisen tulisi antaa itsevarmuutta"

Nainen toivoo, että malliala voisi kypsyä hieman. Victorian mielestä alalla kaikenikäiset naiset vain tuntevat olonsa huonommaksi.

– Vaikka oikeasti mallina toimimisen tulisi antaa naisille itsevarmuutta, ei ottaa sitä pois.

Victoria kokee olleensa nuorena epävarmempi ja käyttäneensä paljon enemmän meikkiä ja vähemmän vaatteita saadakseen huomiota. Nykyään hillitymmin laittautuva nainen saa huomiota nuorilta miehiltä, mutta kunnioittavampaan sävyyn.

– Se on hauskaa, Victoria sanoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat