Mainos

Neljä kuollut sairaalaiskussa Islamabadissa

Tuntemattomat hyökkääjät heittivät räjähteitä lähetyssairaalan henkilökuntaa päin Pakistanissa. Kolme hoitajaa ja yksi hyökkääjistä kuoli iskussa. Lisäksi kymmeniä on haavoittunut.

Sairaalaan tehty kranaatti-isku tappoi neljä ihmistä Pakistanin pääkaupungin Islamabadin liepeillä, kertoivat sairaalalähteet tänään. Kolmen sairaanhoitajan lisäksi hyökkäyksessä sai surmansa myös yksi iskun tekijöistä. Lisäksi useita ihmisiä on haavoittunut.

Isku tehtiin Taxilassa sijaitsevaan lähetyssairaalaan. Sairaalan edustaja Clement Bakhshi kertoi, että hoitajat olivat tulossa aamuhartaudesta kappelista, kun tuntemattomat hyökkääjät heittivät kranaatteja heitä kohti.

Kolme hoitajaa ja yksi hyökkääjistä kuoli ja ainakin 20 hoitajaa haavoittui, kaksi heistä vakavasti. Kaikki uhrit ovat pakistanilaisia, ja suurin osa heistä on naisia.

Poliisin tietojen mukaan hyökkääjiä oli yhteensä kolme ja kyseessä oli itsemurhaisku. -Yhteen hyökkääjistä oli sidottu räjähteitä ja hän sai surmansa iskussa. Kaksi muuta pakeni, kertoi Taxilan poliisin edustaja uutistoimisto Reutersille.

Bakhshin mukaan sairaalassa ei ollut iskuhetkellä ulkomaisia potilaita eikä hoitajia. Henkilökuntaan kuuluu yksi ruotsalainen hoitaja, mutta hän oli vapaalla.

Aiemmin tällä viikolla kolme aseistautunutta miestä hyökkäsi kristilliseen kouluun Murreessa, niin ikään lähellä Islamabadia. Iskussa sai surmansa kuusi ihmistä. Viranomaisten mukaan kouluisku oli suunnattu ulkomaalaisia, ei maan kristittyä vähemmistöä vastaan.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.