Nelikymppinen Janina Fry tyrmää edelleen kauneudellaan – katso kuvat

Suomen seksikkäimpiin naisiin vuodesta toiseen lukeutuva Janina Fry o.s. Frostell on edelleen upea ilmestys.

Tänä vuonna 39 vuotta täyttävä Janina Fry nousi koko kansan tietoisuuteen 1990-luvulla. Tuolloin kohtalokkaan kurvikas nainen hurmasi vastakkaisen sukupuolen edustajat kauneudellaan ja Janina valittiinkin vuodesta toiseen Suomen seksikkäimpien ja kauniimpien naisten joukkoon.

Nykyisin Janina on kahden pienen lapsen äiti, eikä aikaa mallintöille ole entiseen tapaan. Iän myötä kaunottaren ulkonäkö ei ole kuitenkaan rapistunut, vaan Janina näyttää yhtä tyrmäävän upealta kuin aktiivimallivuosinaan. Janina on kuitenkin huomannut saman kuin moni muukin saman ikäpolven nainen, oman ulkonäön ylläpitämiseen menee enemmän aikaa kuin nuorempana.

– Mä odotan jännityksellä, kun täytän sen 39, että alkaako sitten hiipimään päälle joku kriisi. Mutta vielä en ole huomannut, että olisi paineita iästä. Mutta totta kai on huomannut, että pitää tehdä paljon töitä itsensä kanssa ja terveelliset elämäntavat että jaksaa. Ei jaksa ainakaan valvoa enää niin paljon, Janina nauraa.

Mallinmitoissa oleva perheenäiti saa pidettyä itsensä kuosissa arkiliikunnan, kuntosalin ja perusterveellisen ruoan avulla.

– Ei ole niinkään karppausbuumi päällä, mutta turha sokeri on helppo jättää pois. Tietenkin jokaisella on välillä herkkupäiviä, mutta se on helppo tapa saada pidettyä itsensä kunnossa. Mutta toisaalta, olen ruoan kanssa niin kaikkiruokainen, että on tosi vaikea jättää hiilarit kokonaan pois. Tunnen, että tarvitsen niitä päivittäiseen elämään jotta jaksan. Toki pitää tehdä hyviä valintoja, että pysyy niissä hitaissa hiilareissa, kahden lapsen äiti kertoo ruokailutottumuksistaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat