NBA-tähden seksivideo levisi Instagramiin – fanit kyseenalaistivat tilanteelle annetun selityksen

NBA-joukkue Denver Nuggetsin Jamal Murrayn Instagram-tilin tarinaosioon ilmestyi lauantaina hänen ja hänen tyttöystävänsä Harper Hempelin välinen seksivideo.

Lähteiden mukaa noin kahdenkymmenen sekunnin mittainen seksivideo ilmestyi Murrayn 500 000 seuraajan nähtäville Instagramin tarinat-osiossa lauantaina, mutta video poistettiin myöhemmin palvelusta. Vahinko oli kuitenkin ehtinyt jo tapahtua ja video on levinnyt muuallakin internetissä.

Murray otti asiaan kantaan omalla Twitter-tilillään. Murray pisti videon leviämisen syyn hakkereiden niskoille.

– Ensiksi haluan pyytää anteeksi faneiltani. Tilini on hakkeroitu ja teen parhaillani töitä ongelman kanssa, Murray kirjoittaa.

Kaikki Murrayn seuraajat eivät kuitenkaan usko kanadalaisen koripallotähden selitystä ja he ovat ilmaisseet oman näkemyksensä asiasta kommenttiosiossa.

– Jamal, latasit selvästikin sen vahingossa. Käytä rahojasi ja resurssejasi poistaaksesi videon netistä niin hyvin kuin voit. On yrityksiä, jotka auttavat sinua tässä. Olen eniten pahoillani Harperin puolesta. Hänen julkinen, yksityinen ja ammatillinen elämä on saatettu huonoon valoon, eräs kommentoija kirjoittaa.

Lähteet: Blick, The Sun

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja