Laulaja Lorde joutui sosiaalisen median hampaisiin – kuva kylpyammeesta tulkittiin Whitney Houstonia loukkaavana

Uusiseelantilaisen laulajan Lorden Instagram-kuva herätti ihmisissä närää. Kuvan katsottiin loukkaavan laulaja Whitney Houstonia. 

21-vuotias uusiseelantilainen laulajasensaatio Ella Maria Lani Yelich-O'Connor eli taiteilijanimeltään Lorde sai someraivon repeämään julkaistuaan kuvan kylpyammeestaan lainaten kuvatekstissä Whitney Houstonin I Will Always Love You -kappaletta. Legendaarinen laulajatähti Houston kuoli traagisesti kylpyammeeseen vuonna 2012.

lorde ig

Osa päivityksen nähneistä uskoi Lorden vitsailevan Houstonin kuolemalla. Päivityksen kommenttiosio täyttyi vihaisista kommenteista ja myös Twitterissä asiaa puitiin kärkkäästi.

– Tämä on kuvottavaa, en ymmärrä miten jotkut pitävät tätä hauskana. Whitney oli legenda, eräs käyttäjä kirjoitti Twitteriin.

Moni saapui puolustamaan Green Light ja Royals -hiteistä tunnettua laulajaa huomauttaen, että tämä tuskin tajusi yhteyttä ennen kuvan julkaisemista Instagram-tilillään.

– En tiedä, onko surullisempaa, kuin että Lorde on innoissaan kylvystä vapaapäivänään, samalla kun koko internet lähtee ajojahtiin, vain koska hän julkaisi väärän lainauksen väärässä yhteydessä, Lordea puolustetaan.

Laulaja poisti julkaisunsa ja pyysi tapausta anteeksi. Lorde sanoi, että hän vain koitti ilmaista rakkauttaan kylpemistä kohtaan.

– Olen pahoillani, jos loukkasin ketään, en edes yhdistänyt näitä kahta, olin vain innoissani kylvystä. Olen idiootti. Rakastan Whitneyta ikuisesti. Anteeksi vielä kerran, hän kirjoitti Instagram-tarinaansa.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat